Samsung Galaxy Beam

Samsung Galaxy Beam
Är du en stolt ägare till en Samsung Galaxy Beam? Har du svår att hitta skal och tillbehör som inte stör den inbyggda projektorn? I så fall kan du ta en titt i vårat sortiment, vi har skal, displayskydd och över 700 olika tillbehör, som alla passar för din Galaxy Beam. Alla dina beställningar skickas fraktfritt, helt utan extra kostnad!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Beam Skal & Tillbehör

Precis som förväntat är Samsung Galaxy Beam i8530 med sina 12.5 mm något tjockare än andra smartphones. Men trots att den kan kännas något tjock i handen så är Galaxy Beam långt ifrån otymplig och med tanke på att Samsung har byggt in en DLP nHD projektor på 15 lumens så är tjocklek ingenting vi tänker på. Galaxy Beam lägger sig en litet snäpp under Samsung Galaxy S2 när det gäller hårdvaru prestandan. Från framsidan ser Galaxy Beam ut som vilken Galaxy telefon som helst, förutom det gula bandet runt den yttre kanten och baksidan som är gjort i gummi, vilket gör Galaxy Beam väldigt greppvänlig. Eftersom projector linsen är placerad på den övre sidan av telefonen så har hörlursingången flyttats till den högra kanten vilket är en ganska dålig placering då man lätt drar ut hörluren när man tar telefonen ur fickan. Under hörlursingången finner du volymknapparna och en plastflik som täcker SIM kortets placering. På den vänstra sidan hittar du microSD-kortet, låsknappen och en projectorknapp, så du kommer åt alla telefonens funktioner utan att behöva ta av det yttre skalet.

Vill du hitta ytterligare skal så har vi ett stort utbud här på Lux-Case, du kan välja bland åtskilliga produkter i färgerna blått, lila, rött, grönt, rosa eller fuchsia. Du kommer säkert också behöva ett displayskydd så att din telefons touchscreen inte repas av nycklar och flitigt användande. Vi har också många andra tillbehör du kan behöva för din Samsung Galaxy Beam som kablar, sol-laddare, powerbanks, högtalare, hållare och mycket mer. Missa inte chansen att utöka din telefons livslängd och användningsområde. Hos Lux-Case levererar vi gratis inom Sverige, och dina varor skickas direkt hem till dig.