Samsung Galaxy Book 10

Samsung Galaxy Book 10
Samsung Galaxy Book 10

I början av 2017 så annonserade Samsung sin nya 2-i-1 surfplatta Samsung Galaxy Book 10! Det är en multifunktionell surfplatta som kan användas som både en laptop och en surfplatta. Det man får är precis som namnet säger, en 10-tums surfplatta med en upplösning på på 1920 x 1280 pixlar, vilket ger en pixeldensitet på displayen på 218 pixlar per tum. Den får sin kraft av en Intel Core m³ dubbelkärnig processor med 4 GB RAM och som kanske något annorlunda så använder Samsung Galaxy Book 10 Windows 10 som operativsystem. Med Samsung Galaxy Book 10 så får man ett lagringsutrymme på 128 GB men om man har tänkt att använda Samsung Galaxy Book 10 till en rad olika typer av funktioner och minnet inte räcker till så kan man utöka minnet med ett mikroSD minneskort upp till 256 GB. Med Samsung Galaxy Book 10 så ingår också en stylus penna och ett vikbart tangentbord som gör att man snabbt och smidigt kan göra Samsung Galaxy Book 10 till en smidig liten laptop.

Nu när Samsung Galaxy Book 10 finns på marknaden kommer du också kunna handla skal, fodral och tillbehör till enheten så att du kan bättre skydda den och mer effektivt kunna använda den för diverse funktioner. Kolla in vårt enorma sortiment av produkter för Samsung Galaxy Book 10 här på Lux-Case.se!

Behöver du ett skal till din Samsung Galaxy Book 10? Då har du kommit helt rätt! Här på Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal till smartphones och surfplattor och nu kommer du även kunna handla det till Samsung Galaxy Book 10. I vårt sortiment av Samsung Galaxy Book 10 skal kommer du hitta en mängd olika varianter som finns i olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan, så besök oss idag och köp ett skal till din Samsung Galaxy Book 10 på Lux-Case.se!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Book 10 skal

Som en gammal eller ny ägare av en surfplatta är det väldigt viktigt att skydda sin enhet av många skäll. För det första så kan det bli snabbt bli en dyr surfplatta om den går sönder och man vill få en reparerad eller om man väljer att köpa en ny. Sedan så kan den också snabbt bli ful om den har massa repor eller stötskador på. Därför är det viktigt att skydda sin surfplatta - och det kan du göra med ett skal! Här på Lux-Case kan du handla skal för Samsung Galaxy Book 10 i olika färger och mönster som du kan välja mellan, och sedan är de tillverkade av olika material också för att ge olika typer av egenskaper. Köp ett skal här på Lux-Case för Samsung Galaxy Book 10 och använd din surfplatta på ett säkert sätt!

Samsung Galaxy Book 10 läderfodral

Väljer du ett fodral som ett skydd för din surfplatta kommer du få ett heltäckande skydd mot slag, stötskador och repor på både bakhöljet och framsidan och skärmen. Ett fodral är det mest vanliga och mest populära valet av ett skydd för surfplattor, och det finns anledningar till det. Fodral har, förutom att det ger ett heltäckande skydd, funktionen att kunna vecklas ut för att bli ett stativ. Det gör att du kan enkelt och bekvämt kolla på filmer och serier utan att behöva hålla i surfplattan. Detta är perfekt om man också använder surfplattan för att läsa ett recept medan man lagar mat, eller om man är flera personer som ska kolla på surfplattan samtidigt. De fodral som du hittar här på Lux-Case för Samsung Galaxy Book 10 kommer du hitta i olika färger och motiv att välja mellan, men också så finns våra fodral tillverkade av olika typer av lädermaterial. Vare sig du väljer ett skal eller ett fodral för att skydda din Samsung Galaxy Book 10 med, så kommer du få ett stabilt skydd för din surfplatta mot skador och repor.

Samsung Galaxy Book 10 skärmskydd

Ett annat viktigt skydd att ha till sin surfplatta är ett skärmskydd för att se till att displayen inte får några irriterande och fula skador på sig. Här på Lux-Case kommer du hitta många skärmskydd till Samsung Galaxy Book 10 som kommer se till att displayen förblir hel och fri från skador, samtidigt som den även skyddar displayen mot fettfläckar. Skärmskydden är enkla att applicera och när den har blivit sliten och inte ger ett bra skydd längre så kan du bra byta ut det mot ett nytt, utan att det gamla skyddet kommer lämna några märken eller rester efter sig. Köp ett skärmskydd till din Samsung Galaxy Book 10 idag och ha en ren och fin display som alltid kommer vara redo att användas!