Samsung Galaxy Book 12

Samsung Galaxy Book 12
Samsung Galaxy Book 12

Med ett nytt år kommer nya enheter och nu kommer Samsung ut med en helt ny surfplatta Samsung Galaxy Book 12, och precis som namnet säger får man en 12-tums display. Samsung Galaxy Book 12 har en Super AMOLED display som har en upplösning på 2160 x 1440 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 216 pixlar per tum. Samsung Galaxy Book 12 använder Windows 10 som operativsystem och drivs av en Intel Core i5 dubbel kärnig processor med 8 GB RAM och använder Intel HD Graphics som grafikkort. Du får ett lagringsutrymme på 256 GB som i sin tur kan utökas ytterligare om det inte skulle vara nog, med hjälp av ett mikroSD minneskort upp till 256 GB. Du kommer kunna ta super skarpa bilder med dess 13 megapixel kamera som också kan spela in videos i 1080p och med dess framkamera på 5 megapixel kommer du kunna ha videosamtal och ta selfies med surfplattan. Dessutom får man med i förpackningen ett tangentbord och en stylus penna så att man kan använda Samsung Galaxy Book 12 som en laptop och för att kunna göra kreativt arbete på den.

Nu kommer du kunna handla skal, fodral och tillbehör till Samsung Galaxy Book 12 så att du kan skydda den mot yttre skador och så att du kan använda den smidigare på flera olika sätt. Välkommen till vårt sortiment av skydd och tillbehör för Samsung Galaxy Book 12!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Book 12 skal

Surfplattor är en enhet som man främst använder i hemmet, men som vissa också använder till sitt arbete eller tar med på semester. Ju mer man använder sin surfplatta och ju mer man tar med sig den så är risken större att den får en skada eller repa. För att undvika detta så gäller det att skaffa ett skydd, till exempel ett skal. Här på Lux-Case kommer du hitta skal för Samsung Galaxy Book 12 i olika färger och motiv, men även också tillverkade av olika typer av material. Det du just får med ett skal är ett skydd mot stötskador och repor på baksidan och runt kanterna, så du kommer inte behöva oroa dig över det.

Skärmen är dock inte helt skyddad med ett skal på, men det finns andra skyddsalternativ för att kunna skydda skärmen som ett skärmskydd eller ett fodral.

Samsung Galaxy Book 12 läderfodral

Ett alternativ av ett skydd för er som inte vill använda ett skal för att skydda er Samsung Galaxy Book 12 är ett fodral! Med ett fodral för Samsung Galaxy Book 12 som du kan hitta här på Lux-Case, kommer du kunna skydda din enhet mot slag, stötar, och repor runt hela surfplattan, men det som gör att ett fodral sticker ut jämfört med ett skal är att de är utrustade med ett stativ. Eftersom surfplattor är stora nog för att kunna kolla på film på, så är det väldigt praktiskt att kunna ha surfplattan lutad mot stativet och står helt av sig själv. Alla fodral som du hittar här för Samsung Galaxy Book 12 finns i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att ge Samsung Galaxy Book 12 en helt ny look, men även också så är fodralen tillverkad av olika lädermaterial att välja mellan. Ta en titt bland våra fodral och beställ ett idag och börja använd din surfplatta på ett bekvämare sätt!

Samsung Galaxy Book 12 tillbehör

Inte nog med skal, fodral och väskor så har vi en massa andra produkter som du kan använda till Samsung Galaxy Book 12. Vi har bland annat minihögtalare som du kan ta med dig vart du än ska för att kunna sprida din musik med dina vänner. Vi har också en massa olika powerbanks som du kan använda till din surfplatta, ett måste att ha om man har tänkt att använda sin surfplatta på en plats där man inte kan ladda sina digitala enheter. Vi har också kablar, laddare, biltillbehör, stativ och en massa andra produkter som du kan handla till din surfplatta.