Samsung Galaxy Core Advance

Samsung Galaxy Core Advance
Hör och häpna – Här kan du hitta massvis av tillbehör och mobilskal till Samsung Galaxy Core Advance, du vet, den där telefonen från Samsung som släpptes i början av 2014 med en skärm på 4.7” som med fördel försvaras av ett Samsung Galaxy Core Advance displayskydd. Tillsammans med skalet eller fodralet du kan köpa här för ett billigt pris så har du en totalskyddad telefon och är redo att utforska resten av våra Samsung Galaxy Core Advance mobiltillbehör, så som sportarmband, mobilväskor, plånboksfodral och styluspennor. Att frakten är gratis är minst sagt ett trevligt tillägg! Lux-Case.se har det största utbudet av dessa skal och accessoarer i hela Skandinavien.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Core Advance Skal

De fortsätter att släppa smartphones i mellanskiktet i rasande fart och vi bistår med speciella Samsung mobilskal till Samsung Galaxy Core Advance likt alla andra modeller! Just den här utgåvan har inte mycket unikt att erbjuda, men den har en mängd nya finesser för folk med handikapp eller med dålig syn. Men till att börja med kan vi tala om att våra Samsung Galaxy Core Advance skal är snygga, även om du har nedsatt syn! De håller din telefon i beskydd och sitter som en skräddarsydd kostym. Du får själv välja ut din favorit bland en uppsjö av färger och former, figurer och funktioner – Allt för att hitta det som passar dig bäst i form av ett Samsung Galaxy Core Advance mobilskal. Om våra erbjudanden i form av skalen till den här Samsung-mobilen inte känns lämpliga för dig så kan vi även visa upp våra...

Samsung Galaxy Core Advance Fodral

Tillverkade i material av hög kvalitet, utformade med elegans och stil, formpassade för perfektion. Vi talar så klart om våra fodral till Samsung Galaxy Core Advance, som kan ge denna (relativt) billiga telefon att få en genuin känsla av lyx och exklusivitet. Framställda i högkvalitativa material, så som äkta läder och PU-läder, handgjorda och med specialfunktioner, gör att det inte är någon överraskning att fodralen är så attraktiva som tillbehör. Välj, till exempel, ett Samsung Galaxy Core Advance läderfodral med flipstativ, smartview, kortficka och magnetstängning, så har du något som skyddar telefonen och mycket mer därtill!

Samsung Galaxy Core Advance Displayskydd

En växande trend är att skärmarna växer på billiga telefoner, så att vi med ont om kosing äntligen kan njuta av samma breda vyer som krösus på hörnet. Med en 4.7” stor skärm, dock endast med 480 x 800 pixlars upplösning, är det lätt att ha en överskådlig blick över applikationer och bilder. Bevara den från att rispas eller smutsas ned med ett av våra Samsung Galaxy Core Advance skärmskydd, så kan den vara lika glansig och fin i en lång tid framöver.

Samsung Galaxy Core Advance Mobiltillbehör

Efter att du har gjort din smartphone så stilig som möjligt och samtidigt gjort den mycket mer hållbar så kanske du vill fullständiga din mobila upplevelse med hjälp av tillbehör till Samsung Galaxy Core Advance? En stylus och ett par hörlurar som matchar skalets färg är utmärkta accessoarer, speciellt om du inte vill dela med dig av musiken du spelar. Om du däremot vill sprida den till hela rummet så har vi mini-högtalare till Samsung Galaxy Core Advance och bilhållare, stativ, laddare och träningsarmband för löprundan. Många fler mobiltillbehör kan du hitta här, så slå till redan idag och avnjut vår gratis frakt!