Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Core
Skal och Tillbehör till Samsung Galaxy Core - En ny lågprismodell från Samsung. Här kan du personanpassa din smartphone med ett härligt mobilskal och få på samma gång en slags rustning till telefonen. Om skal inte är något för dig kanske du vill ha ett fodral till din Samsung Galaxy Core? Sökes övriga tillbehör finnes även dessa här! Kanske vi kan fresta med en billaddare till Galaxy Core? Lux-Case.se bjuder alltid på fraktavgiften, oavsett orderstorlek! Om du behöver hjälp med något kan du tala med vår support alla vardagar mellan 10:00 och 16:00, vare sig via email eller via telefon.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Core

Här har vi en ganska typisk mellanmodell från Samsung. Alla deras telefoner liknar varandra och Galaxy Core är definitivt inget undantag. För den oinsatte kan det vara svårt att veta exakt vad som är skillnaden mellan olika modeller, så låt oss ta en närmare titt på just denna.

 

Formgivningen är relativt lätt och kompakt, perfekt för enhandsbruk. Under en centimeter tjock (9 mm), 129.3 mm på höjden och 67.6 på bredden. Den väger 124 gram och baksidan består av ett stycke mönstrad plast. Skärmen som är 4.3" på diagonalen är av typen TFT LCD med en upplösning på 480 x 800 pixlar (WVGA).

 

Inuti finner vi chippet Snapdragon S4 Play med Adrenos 203 som grafikkrets och en Cortex A5-processor. Denna har två kärnor på 1.2 GHz. Det finns 8 GB för intern lagring och 1 GB i RAM-minne. Kameran på baksidan klarar att fotografera i 5 MP (2592 x 1944 pixlar), har LED-blixt och autofokus. Framtill finns en videosamtalskamera med VGA-upplösning.

 

Telefonen lanserades med Android 4.1.2 Jelly Bean och det är som vanligt draperat i Samsungs egna gränssnitt TouchWiz. Vad som skiljer det från original-Android OS är en del grafiska skillnader, samt funktioner som Smart Stay, Motion UI, Best Photo, Share Shot och Smart Alert.

 

Om du har blivit ägare till en av dessa mellanskiktslurar kan vi glädja dig med ett stort sortiment av tillbehör här på Lux-Case.se! Om du vill ha ett blått, rött eller grönt mobilskal så har vi det och många fler under rubriken "Skal", det finns till och med rosa, lila, turkosa, gråa, orangefärgade, svarta, vita, bruna, gula, guldiga, silverfärgade, prickiga, randiga och brokiga skal! Annars kanske du hellre har ett lyxigt läderfodral i gult, svart, vitt, brunt, magenta, turkost eller en annan färg?

 

Vi har även laddare, billaddare, stativ, bilstativ, väskor, påsar, hörlurar och mycket mer till din Samsung Galaxy Core – Alla i olika utföranden och med färgalternativ för den som absolut vill att alla tillbehör ska matcha! Om du har en blå USB-kabel kan du här köpa en blå USB-laddare och ett skal i blåa nyanser.

 

Alla ordrar som placeras före 17:00 skickas samma dag och vi bjuder alltid på frakten för alla tillbehör till Samsung Galaxy Core! Om du har några problem kan du nå vår kundtjänst mellan 10:00 och 16:00 varje vardag – De hittar alltid en lösning som tillfredsställer båda parter.