Samsung Galaxy Express 2

Detta är samlingspunkten för all världens tillbehör, skal och fodral till Samsung Galaxy Express 2! Detta är alltså den andra utgåvan av den här telefonen, som hamnar någonstans i mellanskiktet. Tillbehören till den är dock i toppskiktet! Mobilskal, mobilfodral, styluspennor, stativ, biltillbehör och så vidare erbjuds här för billiga priser - Allt som kan tänkas behövas för din telefons bruk. Se till att du inte hamnar på efterkälken för några av dessa användanden utan rusta upp mobilen med våra Samsung Galaxy Express 2 mobiltillbehör, skal och fodral. Det är gratis frakt på alltihop och om du beställer före 17:00 så skickas din order samma dag.

Vårt breda omfång av olika skal till Samsung Galaxy Express 2 är vad du kan överskåda här och lyckligtvis finns det fredande egenskaper för att hålla din mobil ofredad. Dessutom är en sådan välskapt smartphone värd att utsmycka med dekorativa motiv, juveler, mönster och sprudlande kulörer. Våra Samsung Galaxy Express 2 mobilskal offereras i ett mångfald av apparanser. Du kan hitta skal som föreställer söta figurer, har flaggor på baksidan eller är formade som gammaldags prylar. Kanske ett skal i form av ett gameboy? Kanske ett durabelt plastskal? Eller helt enkelt enfärgade Samsung Galaxy Express 2 silikonskal som är stötdämpande.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Express 2 Skal

Den här telefonen är 132.4 x 65.7 x 9.8 millimeter stor och våra mobilskal till Samsung Galaxy Express 2 är perfekt utformade för att passa den. Det innebär att du kan fokusera på att välja ut den stil som tilltalar dig mest, eftersom alla kommer sitta lika bra och ge utomordentligt skydd. Om du vill ha maximal stötdämpning och ett rejält grepp så är ett Samsung Galaxy Express 2 silikonskal svårt att slå! För störst variation utseendemässigt är det dock de hårda plastskalen som gäller. Deras platta baksida lämnar stora möjligheter vad gäller dekorationer. Om du vill ha ett minimalt skal som ändå erbjuder gott försvar så är det en bumper till Samsung Galaxy Express 2 du måste få tag på!

Samsung Galaxy Express 2 Fodral

Den har en tvåkärnig processor på 1.7 GHz, 1.5 gigabyte i RAM, 8 gigabyte i lagringsutrymme och plats för microSD-kort upp till 64 GB. Slå in hela paketet i ett läderfodral till Samsung Galaxy Express 2 som kan ha gjorts för hand i äkta skinn, ha inbyggda kortfickor och vikas om till flipstativ. Du får mer än bara ett mobilskydd om du har ett av våra Samsung Galaxy Express 2 fodral i din favoritfärg, vare sig det är rosa, blått, svart, vitt, grått, brunt, grönt eller lilarandigt! Kanske har du turen att få tag på ett av fodralen som har handledsremmar, eller en smartview-lucka? Gör alla andra ungar på kvarteret avundsjuka!

Samsung Galaxy Express 2 Mobiltillbehör

Vi har det du behöver för att maximera mobilens användningsområden. Alla sorters accessoarer, från mobilväskor till sportarmband. Från styluspennor till mini-högtalare. Vare sig du stannar hemma eller är på resande fot så finns det tillbehör till Samsung Galaxy Express 2 för dig! Skaffa dig ett stativ, en cykelhållare och två par hörlurar i olika färger! Kanske ett par USB-laddare eller en gamepad för att spela mobilspel? Det finns till och med radiostyrda bilar som du styr via telefonen. Häftigt!

Samsung Galaxy Express 2 Displayskydd

Detta är vad du vill ha om du gillar att titta på telefonen. Skärmen är 4.5” och upplöst till 540 x 960 pixlar, vilket ger dig en pixeldensitet på ~245 pixlar per tum. När din smartphone är sprojlans ny så är skärmen vackert glansig, men det kan skifta snabbt om du inte är försiktig! Minska risken för att den repas och smutsas ned genom att klä den i ett skärmskydd till Samsung Galaxy Express 2. Bara att klistra på, så kan du slappna av.