Samsung Galaxy Express

Tillbehör, fodral och skal till Samsung Galaxy Express. Du kan använda dem för att hålla din mobiltelefon utom fara, samt för att förnya dess utseende och göra den rent förtjusande. Köp billiga skal av hög kvalitet! Gratis frakt! Bling-bling! Plånboksfodral till Samsung Galaxy Express. Massvis av andra accessoarer, hörlurar, styluspennor, mini-högtalare, biltillbehör och stativ/hållare. Displayskydd, sportarmband, mobilväskor, verktyg, bärremmar, laddare och USB-kablar! Fri frakt! Beställ före 17:00 för avsändning samma dag. Om du leter efter uppföljaren till den här smarttelefonen så bör du vända dig till: Mobiltillbehör och mobilskal till Samsung Galaxy Express 2

Samsung Galaxy Express Skal. Nordens största och bästa utbud av skal till Samsung Galaxy Express.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Express

I takt med att det högre bandbreddsgränssnittet 4G/LTE blir allt vanligare ökar även efterfrågan telefoner med kapacitet för detta inbyggt. De stora telefontillverkarna bistod först med 4G/LTE-varianter av sina toppmodeller, men nu har den ökade hastigheten även fått en fot innanför dörren på mellannivån.


Samsung Galaxy Express är tänkt att rikta sig emot just den marknadsdelen som inte nödvändigtvis måste ha den största skärmen, den snabbaste processorn och det senaste operativsystemet – Utan snarare vill ha en funktionell telefon med snabbt internet. Värt att nämnas är att skärmen faktiskt är 4.5" på diagonalen, vilket inte alls är smått!


Det betyder dock inte att hårdvaran är något att skämmas för! Galaxy Express kommer utrustad med en tvåkärnig processor som klockar in på 1.2 GHz, 1 GB i RAM-minne, lagringsutrymme på 8 GB (som kan expanderas med ytterligare 32 GB via mikroSD-kort) och en kamera på 5 MP. För jämförelsens skull kan jag säga att iPhone 5s processor är tvåkärnig och ligger på 1.3 GHz, även den med 1 GB RAM. Galaxy Express är, med andra ord, ungefär likvärdig!


Vi på Lux-Case.se har allt du behöver till din Galaxy Express! Först och främst är såklart ett lyxigt skal eller fodral, för att bevara din smartphones originalskick i bästa mån! Vare sig du föredrar ett hårt plastskal, ett mjukt silikonskal eller ett stilrent läderfodral så har vi alternativ som tillfredsställer. Välj rätt material och din favoritfärg, så kan du skydda din telefon med stil!


För ytterligare säkerhet behöver du såklart displayskydd, ett osynligt lager av plast som förhindrar repor, flott och annat ovälkommet från att komma i kontakt med din telefons skärm. När du känner dig självsäker över telefonens säkerhet så kanske du är ute efter ett annat tillbehör? En portabel strömbank för campingturen, eller en väska att montera på cykeln? Ett par hörlurar som matchar ditt nya skal? Vad sägs om ett skrivbordsstativ, så du har lätt åtkomst till telefonen när du sitter vid datorn? Oavsett vad du söker så har vi ett stort utbud, låga priser och alltid FRI FRAKT!