Samsung Galaxy Grand 2

Samsung Galaxy Grand 2
En stor smartphone kräver stora accessoarer och det är precis vad du får här – Mobiltillbehör till Samsung Galaxy Grand 2 som är framställda specifikt för den här telefonen. Alla sorters attiraljer som kan tänkas användas till en smart telefon återfinnes i vårt breda sortiment. Börja med ett luxuöst fodral eller Samsung Galaxy Grand 2 mobilskal, fortsätt med ett par matchande hörlurar och avsluta kanske med en praktisk bilhållare, tillsammans med en billaddare till Samsung Galaxy Grand 2? Alla tillbehör till den här luren får du skickade hem till dörren med gratis frakt och om du beställer före 17:00 på en vardag så får du dina varor på samma dag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Grand 2 Skal

Det här är en smartphone från mellanskiktet som kanske inte har en solklar plats på marknaden, men vi kan tillsammans upptäcka vad den har att erbjuda. En fyrkärnig processor på 1.2 GHz och 1.5 gigabyte i RAM gör att den definitivt är snabb nog för vanliga applikationer, så se till att den behåller sin glans med hjälp av ett Samsung Galaxy Grand 2 mobilskal, det skyddar till och med hårddisken som har 8 gigabyte i utrymme. Det finns även en kamera med 8 megapixlars upplösning inbyggd i telefonen, så du kan fotografera alla dina måltider i bilder som är 3264 x 2448 pixlar stora. Den kan filma i 1080p, det finns en främre kamera med 1.9 megapixlar för att ta självporträtt eller ha videosamtal. Kameran lämnas helt fri även om du har ett av våra skal till Samsung Galaxy Grand 2, samt alla din telefons volymknappar och uttag.

Samsung Galaxy Grand 2 Fodral

Du kan, istället för det traditionella skalet, använda ett glamoröst fodral till Samsung Galaxy Grand 2 av äkta skinn. Med sådan kvalitet står din smartphone ut i mängden som en exklusiv modeaccessoar och inte bara en telefon. Alla delikata sensorer, så som accelerometern, gyroskopet och kompassen hålls i tryggt förvar inuti ett Samsung Galaxy Grand 2 fodral, som kan ha insydda fickor för dina bankomat- och ID-kort, samt vara handgjort i slitstarkt PU-läder. Det är rent fantastiskt vilka möjligheter som erbjuds med det rätta fodralet, du kan använda det som plånbok, handväska och mobilväska på samma gång! Med luckan stängd kan du vara säker på att skärmen hålls skyddad när du inte använder telefonen, men för att den ska vara lika välbevarad även under bruk kan vi rekommendera ett...

Samsung Galaxy Grand 2 Displayskydd

Eftersom den har en 5.25” stor kapacitiv TFT-skärm i HD-upplösning (720 x 1080 pixlar) så har den en pixeltäthet på omkring 280 pixlar per tum. Det bästa sättet att hålla denna fri från repor och annat otrevligt är med ett skärmskydd till Samsung Galaxy Grand 2 – Det är bara att klistra på och så har reporna plötsligt fått det mycket svårare att komma åt glaset över din display. Du kan välja mellan olika varianter och tillsammans med ett Samsung Galaxy Grand 2 skal har du ett komplett skydd för alla lägen!

Samsung Galaxy Grand 2 Mobiltillbehör

Allt annat som kan användas tillsammans med den här smarta mobilen hittar du under den här kategorin, så se till att komplettera dess utrustning, speciellt med tanke på att frakten är gratis! Kort sagt är detta en mobiltelefon för den som vill ha duglig prestanda och stor skärm utan att betala ofantliga mängder pengar för det.