Samsung Galaxy J1 (2016)

Samsung Galaxy J1 (2016)
Grattis! Du har hittat platsen där du kan handla skal, fodral och mobiltillbehör till Samsung Galaxy J1. Här på Lux-Case.se som har Skandinaviens största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör hittar du de skal och skydd som din nya smartphone förtjänar. Som sagt så har vi Skandinaviens största utbud gällande mobil accessoarer så du kommer definitivt hitta något som passar dig. Här har vi skal i massa olika material som; TPU, Gummi, Metall och dom kommer dessutom i olika färger och mönster så du kommer hitta något du gillar. Är du kanske ute efter något som skyddar både baksida och framsidan finns det fodral till ditt befogande. Här kan du hitta ett vanligt läderfodral med ett estetiskt mönster på eller om du vill känna dig lite extra exklusiv finns det även fodral i krokodil skinn. Oavsett så kommer fodralen ge skydd till din telefon på både framsidan och baksidan. Även här kan du extra kablar om du skulle behöva en ny eller bara en extra så att du kan känna dig säker att du aldrig kommer vara utan. Även finns det sport armband för er som idrottar eller tränar så att ni enkelt och säkert kan ta med telefonen. Kom även ihåg, allt du handlar är det fri frakt och beställer du innan klockan 17:00 packas och skickas din beställning samma dag.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Samsung Galaxy J1 2016 Skal eller fodral?

Samsung har nu gjort en ny version av sin gamla Samsung Galaxy J1. Skillnaderna är inte jätte stora men den nya versionen är lite bättre i alla aspekter. Skillnaden nu jämfört med den gamla är att den nya Samsung Galaxy J1 har en 4.5-tum stor HD AMOLED skärm. Dessutom så har den nya Samsung Galaxy J1 en bättre processor. Vi här på Lux-Case, som har Sveriges största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör har nu också de skal och fodral du behöver till din nya telefon. Skalen som finns här på Lux-Case till din Samsung Galaxy J1 2016 är av TPU-plast, gummi, metall, hårdplast och hybrid. Dessutom kan du hitta alla dessa skal i massa olika färger och mönster. Skal är jättebra för att det ger ett fantastiskt skydd för baksidan av din telefon samtidigt som du också får ett mycket bättre grepp om telefonen så att du inte tappar den. Om du inte hittar något skal du vill ha till din nya Samsung Galaxy J1, finns det fodral istället.
Fodralen finns i PU-läder, Crazy Horse läder, äkta läder och till och med krokodil läder. Dessutom kan du hitta precis som med skalen, i alla färger och mönster så det finns garanterat något för dig. Tänkte bara nämna några fördelar också med att ha ett fodral, för det första så ger ett fodral ett heltäckande skydd både på framsidan och baksidan. För det andra så har fodral en funktion att kunna vecklas ut till ett stativ också så att man enkelt och smidigt ska kunna kolla på film eller Youtube. Är det ett skal eller fodral som du behöver väljer du själv. Vad du än väljer kan du inte gå fel, alla behöver ett skydd till sin smartphone.

Samsung Galaxy J1 2016 Tillbehör

Tillbehör är alltid något man bara tänker på när man väl behöver det. Oftast precis i stunden när man sitter där och tänker att varför man inte det där. Se till nu att skaffa de tillbehör du kan tänka dig behövas. Har du en bil kan du behöva en billaddare och även en bilhållare där du kan förvara din telefon. Dessutom med hållaren kan du använda din telefon som GPS