Samsung Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy J3 (2016)
Samsung har gjort många nya versioner av sina gamla J-serie smartphones och nu finns också en ny version av Samsung Galaxy J3. Den nya Samsung Galaxy J3 (2016) är inte i klass med Samsungs flaggskepp som Galaxy S7 men man valde istället att göra en ekonomiklass smartphones, en bra men billig smartphone och resultatet blev väldigt lyckat. Samsung Galaxy J3 (2016) fick en 5-tums Super AMOLED skärm med en upplösning på 720p. Telefonen i säg har ett Spreadtrum SC9830 chip och använder sig av Android OS Lollipop (version 5.1.1) vilket inte är jätte imponerande då Marshmallow versionen finns tillgänglig ut. När det kommer till minnet i telefonen så finns det två versioner man kan välja mellan; 8 eller 16 GB, med chans att utöka minnet ytterligare upp till 256 GB med hjälp av ett SD-kort. När man ska välja en ny smartphone så är det många som kollar också på vad det är för kamera som smartphonen har. Med Samsung Galaxy J3 (2016) så får den en 8 MP primärkamera med autofokus och LED-blixt och sedan en 5 MP selfie kamera. När man har använt denna telefon så känner man att den klarar alla de vardagliga funktionerna utan några problem men inte klarar de mest krävande sakerna som t.ex. Samsung Galaxy S7 klarar då den är mycket starkare, men Samsung Galaxy J3 (2016) ger dig definitivt valuta för dina pengar.

Här på Lux-Case är vi förberedda för alla er som har skaffat Samsung Galaxy J3 (2016) och ni kan nu handla skal, fodral och tillbehör så att ni kan både skydda er smartphone men också kunna använda den på ett helt nytt sätt som aldrig förr.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Samsung har gjort många nya versioner av sina gamla J-serie smartphones och nu finns också en ny version av Samsung Galaxy J3. Den nya Samsung Galaxy J3 (2016) är inte i klass med Samsungs flaggskepp som Galaxy S7 men man valde istället att göra en ekonomiklass smartphones, en bra men billig smartphone och resultatet blev väldigt lyckat. Samsung Galaxy J3 (2016) fick en 5-tums Super AMOLED skärm med en upplösning på 720p. Telefonen i säg har ett Spreadtrum SC9830 chip och använder sig av Android OS Lollipop (version 5.1.1) vilket inte är jätte imponerande då Marshmallow versionen finns tillgänglig ut. När det kommer till minnet i telefonen så finns det två versioner man kan välja mellan; 8 eller 16 GB, med chans att utöka minnet ytterligare upp till 256 GB med hjälp av ett SD-kort.

När man ska välja en ny smartphone så är det många som kollar också på vad det är för kamera som smartphonen har. Med Samsung Galaxy J3 (2016) så får den en 8 MP primärkamera med autofokus och LED-blixt och sedan en 5 MP selfie kamera. När man har använt denna telefon så känner man att den klarar alla de vardagliga funktionerna utan några problem men inte klarar de mest krävande sakerna som t.ex. Samsung Galaxy S7 klarar då den är mycket starkare, men Samsung Galaxy J3 (2016) ger dig definitivt valuta för dina pengar.

Här på Lux-Case är vi förberedda för alla er som har skaffat Samsung Galaxy J3 (2016) och ni kan nu handla skal, fodral och tillbehör så att ni kan både skydda er smartphone men också kunna använda den på ett helt nytt sätt som aldrig förr.