Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 (2017)
Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 är en av modellerna i den stora J serien som är Samsungs ekonomi serie. Men Samsung Galaxy J3 är ju en unik och snygg smartphone med rundade kanter och har ett grepp som ger telefonen en bekväm yta, den har även en 5 tums stor AMOLED HD skärm i 2,5D glas med en upplösning på 720x1280 pixlar.

Den har även en skarp och bra kamera, med sina 5 megapixlar på framåt kameran med en bländar öppning är det garanterat att du kommer ta perfekta selfies och med 13 megapixlar på bakåt kameran kommer du kunna ta skarpa och unika bilder, samt att du kan filma i full HD. Samsung Galaxy J3 har också en dual SIM funktion, vilket innebär att den tillåter dig att ha i två SIM kort samtidigt för enkel och smidig användning, du kan även sätta in ett extra SD kort för att få mera lagrings utrymme och i Galayx J3 kan du sätta in ett SD kort som har ända upp till 256 GB.

Här på Lux-Case kan du finna massor av tillbehör just till Samsung Galaxy J3 i deras bredda sortiment med allt ifrån skal, fodral, skärmskydd, hörlurar, högtalare, stativ, hållare och väskor för att säga några exempel på vad du kan hitta här. Självklart finns allt i olika märken, snygga färger, unika designer och modeller. Så fynda unika skydd och spännande tillbehör till din Samsung Galaxy J3 här idag!

Samsung Galaxy J3 är en snygg smartphone som man måste skydda och det gör man enkelt genom att investera sig ett unikt skal, så kommer du slippa få massa onödigt slitage på den. Tittar du in här på Lux-Case kommer du finna massvis av unika skal i deras stora sortiment, så här kommer du garanterat hitta ett skal som är unikt för dig och passar dig perfekt. Vi har något för allas smaker att välja på, bland annat finns det mesta i moderna färger, olika unika motiv, hybird skal, olika material, märken och skal med unika funktioner för att nämn några saker av vad som finns. Så införskaffa dig ett unikt skal idag så kommer din Samsung Galaxy J3 vara optimalt beskyddad hela tiden och du slipper få massa slitage på den.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal med moderna designer till Samsung Galaxy J3

Ett skal brukar man ju rekommendera till alla som äger en smart phone, det rekommenderas även till dig som har en Samsung Galaxy J3 för hur kul är det att gå runt med en stor spricka i den eller att den har massor av märken? Då är det bättre och införskaffa sig ett snyggt skal och behålla din Samsung Galaxy J3 i bra skick utan att få massor av slitage på den, Det gör du enkelt genom att titta in här på Lux-Case i deras stora sortiment av just skal, här kommer du att finna massvis utav stilrena, moderna och unika skal. Till exempel kan du finna allt från kristallklara skal, skal med unika tryck i 3D, skal med unika funktioner och även helt vanliga enkla skal för att nämna några exempel, så om du inte har något skal eller vill ha ett nytt rekommenderar jag att du tittar igenom det här, för här kommer du garanterat hitta ett unikt skal som passar dig helt perfekt.

Snygga fodral till Samsung Galaxy J3

Samsung Galaxy J3 är ju en snygg och unik smartphone, så varför inte vara smart och bära den fullt beskydda samtidigt med stil. Var smart och investera dig ett modernt fodral som kommer ge den det optimala beskyddet runt om hela din telefon så att du slipper att få en massa onödiga märken, slitage, repor och sprickor då kommer även din Samsung Galaxy J3 få en längre och bättre livslängd. Så vill du investera dig ett unikt fodral som kommer ge dig fullt beskydd så titta in här på Lux-Case i deras bredda sortiment med just fodral som finns i massa olika unika designer och material bland annat finns dem i äktaläder, skinn och silikon för att nämna några material. Många av fodralen som finns här har också olika unika funktioner som bland annat inbyggda plånböcker, magnetiska lås och så är dem vikbara för handsfree för att nämna några utav dem. Fodralen är även i olika märken, snygga färger och med unika motiv så kommer du garanterat hitta ett fodral som är unikt och passar dig perfekt. Så vill du bära din Samsung Galaxy J3 i stil och samtidigt ha den fullt beskyddad så kommer du slippa gå och vara orolig över att din telefon ska skadas. Så vill du fynda ett unikt fodral så kolla igenom här och investera ett eller flera idag!

Unika skärm skydd till Samsung Galaxy J3

Dem flesta smartphones har ju skärmar i glas, glas kan ju vara ömtåligt och spricka ganska lätt och det gäller ju även Samsung Galaxy J3. Men du finns det en smart grej att göra för att förhindra att du får sprickor. Och det är att vara ett steg före innan olyckan inträffar, det gör du genom att investera dig ett modernt skärmskydd så kommer du slippa att få sprickor och då kommer din skärm vara hel och ren istället. Då kommer du dessutom slippa göra något dyrt skärm byte. Så investerar du dig ett smart skärmskydd är det lika som att ha en billig försäkring. Om du kikar in här på Lux-Case kan du enkelt investera dig ett unikt skärmskydd som kommer passa och skydda din skärm optimalt. Här har vi ett väldigt stort lager med skärmskydd, till exempel finns det skärmskydd som är gjort i härdat glas, i HD och skärmskydd med perfekt passform för att nämna några saker om dem. Så införskaffar du dig ett smart skärmskydd här idag så behöver du inte vara orolig och kan slappna av och bära din telefon säkert.