Samsung Galaxy Note 2

Samsung Galaxy Note 2

Behöver du ett fodral för din Samsung Galaxy Note 2? Här på Lux-Case har vi ett stort utbud av unika fodral, skal och andra tillbehör för att du ska kunna skydda din Galaxy Note 2. Våra skydd är anpassade för att inte störa funktionaliteten, så du har full tillgång till alla knappar och kontakter. Alla dina beställningar skickas även direkt hem till dig, utan extra kostnad. Oavsätt orderstorlek! Söker du efter föregångaren Galaxy Note eller uppföljaren Samsung Galaxy Note 3Samsung Galaxy Note 3 Neo eller Samsung Galaxy Note 4 ?

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Note 2

Efter succén som var Samsung Galaxy Note var det solklart att en uppföljare var på gång och ett år senare släpptes den vid "Berlin Radio Show" i Tyskland. Efter två månader hade Samsung sålt 5 miljoner exemplar till väldigt nöjda kunder. Från början skippad med Android 4.1.1, kan uppdateras till 4.1.2 (Jelly Bean) och har TouchWiz "Nature UX" GUI. Processorkraften på 1.6 GHz med fyra kärnor gör Note 2 till ett kraftpaket! 2048 megabyte arbetsminne och 16/32/64 GB flashminne, plus microSD upp till 64 GB. Det innebär att du kan ha 128 GB för dina låtar, filmer, bilder, videor, spel, apps och... Öh... Allt annat! Den stora skärmen (5.5") har en HD-upplösning (720p) och kan kontrolleras med hjälp av en medföljande stylus-penna.

Det värsta som kan hända är att din Galaxy Note 2 går sönder eller får en massa fula repor, smutsfläckar och annat ovälkommet! Skaffa dig ett skräddarsytt skal av hög kvalitet som blir din telefons livvakt, riddarrustning och moderiktiga kappa – allt på en gång! Vi har över 300 fodral och väskor. Prisgarantin som vi utlovar försäkrar dig om att du får det bästa möjliga priset! Skulle du finna något för en billigare peng så ger vi dig samma pris! Leveranskostnaden står vi för! Undrar du något? Kontakta supporten på 040-66 88 008 eller [email protected]