Samsung Galaxy Note 3

Här har vi alla våra tillbehör, fodral och skal till Samsung Galaxy Note 3 - Den senaste i phablet-serien som tog världen med storm. Här kan du utsmycka och utrusta din XL-smartphone med accessoarer av alla de slag! Vi har Samsung Galaxy Note 3 mobilskal i en uppsjö av olika former, så du kan hitta den design som bäst lämpar sig för din smak. Vi har även Samsung Galaxy Note 3 fodral av läder, USB-kablar, laddare, stativ och stylus-pennor i alla tänkbara färger - Mixa och matcha som du vill! För bilen har vi stativ och billaddare, så du kan rulla i stil. Gratis frakt på alla tillbehör och Samsung Galaxy Note 3-skal! Klicka vidare om du vill till: Samsung Galaxy Note, Note 2 eller Note 3 Neo eller Note 4!Här kan du hitta ett luxuöst och snitsigt skal till din Samsung Galaxy Note 3. Alla våra mobilskal kommer med en nöjdhetsgaranti och 30 dagars återköpsrätt. Skalen i den här kategorin finns i en mängd varierande kulörer, så om du vill ha ett blått, rött eller grönt skal är det inga problem. Vill du kanske ha ett grått, svart eller vitt skal? Eller ett svartvitt skal till din Galaxy Note 3? Vi har även skal som är rosa, lila, gula, fula, fina, mina och såna som kan bli dina! Vi kan erbjuda gratis frakt på alla skal och andra tillbehör till Samsung Galaxy Note 3.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Note 3 Skal

Här kommer Samsung med ännu en värsting i phablet-världen och vi är redo med Samsung Galaxy Note 3 skal! Företagets första telefon i Note-serien var vad som satte eld under kategorin "Phablet", ett slags mellanting mellan surfplatta och telefon - Även kända som XL-telefoner. Våra Samsung Galaxy Note 3 kommer i samma XL-storlek, så passformen är perfekt. Den tredje utgåvan av Note har dock tuffa utmanare från andra företag, så den var tvungen att ha något extra. Trots att skärmen är större än på Note 2 så är den här telefonen faktiskt smalare, lättare och tunnare än föregångaren. Det är precis vad vi vill se i en uppföljare! Om du vill ändra dess utseende är ett Samsung Galaxy Note 3 skal det lättaste sättet att förändra det på.

Samsung Galaxy Note 3 Mobilskal

Håll kameran säker med hjälp av ett grundligt täckande Samsung Galaxy Note 3 mobilskal, mer specifikt är kameran en rejäl pjäs med sina 13 MP och förmågan att filma i 4K UHD (3848 x 2160 pixlar), fyra gånger större än Full HD. Om du väljer 1080p kan du spela in videoklipp i dubbelt så hög bildfrekvens och på så vis få slow-motion. Du kan fotografera mormors gungstol även med ett Samsung Galaxy Note 3 mobilskal på. Med en fyrkärnig Snapdragon 800 @ 2.3 GHz, 3 GB i RAM och USB 3.0 är det en av de bäst presterande telefonerna på marknaden 2013. Du vill såklart att din smarta (och dyra) phablet ska hålla så länge som möjligt och förbli minst lika snygg en bra tid framöver. Vilken tur för dig att vi på Lux-Case.se har ett stort utbud av skyddande Samsung Galaxy Note 3 skal, fodral och andra tillbehör till Samsung Galaxy Note 3, som ökar livslängden på den och ger den en unik stil.

Samsung Galaxy Note 3 Fodral

Vi bistår med en bred selektion av olika färger och utföranden, så att alla ska kunna hitta något som passar dem och deras telefon perfekt. Det finns dessutom skal i olika sorters material, alla med olika fördelar. Du kanske vill ha ett stöttåligt, blått Samsung Galaxy Note 3 silikonskal? Eller en röd aluminium-bumper? Vad sägs om ett gult hårdskal av polykarbonat? Ett populärt alternativ är våra fodral till Galaxy Note 3. Om du vill ha ett riktigt flott alternativ så kan du välja ett stilrent Samsung Galaxy Note 3 läderfodral i svart, vitt, brunt eller grått. Vissa av fodralen har intressanta funktioner, så som inbyggda stativ, eller fickor för dina kreditkort. Något som alla våra skal och Samsung Galaxy Note 3 fodral har gemensamt är att de skyddar din telefon från att repas eller smutsas ned. Alla älskar väl ett Samsung Galaxy Note 3 plånboksfodral som även håller dina bankomatkort på plats? Eller ett med en bärrem så det är som att ditt Samsung Galaxy Note 3 fodral även är en handväska?

Samsung Galaxy Note 3 Tillbehör

När du känner dig redo för att möta omvärldens faror så kan du fortsätta att utrusta din telefon med praktiska Samsung Galaxy Note 3 tillbehör. Om du upplever att ditt batteri tar slut fort så kan vi erbjuda dig laddare av olika slag, så du kan ladda under alla förutsättningar, inklusive i bilen med våra billaddare till Samsung Galaxy Note 3. För ljudfantasten har vi hörlurar i metallisk silver, i grönt, rött, lila, rosa och alla andra färger, så du kan matcha mobilskalet, eller varför inte din outfit? Med en Note är det lämpligt att ha en styluspenna, så om du vill ha en sådan har vi ett hav av färger och former att välja bland! Vi har fri frakt på alla Samsung Galaxy Note 3 mobiltillbehör och om du beställer innan 17:00 så skickar vi din order samma dag!