Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8

Samsung gick direkt till Samsung Galaxy Note 8 från Note 5, eftersom Note 6 fanns aldrig och Note 7 drogs in. Då ville dem synka ihop Note modellerna med Galaxy S modellernas nummer. Samsung Galaxy Note 8 har en stor 6,3 tums skärm som täcker nästan hela framsidan vilket ger telefon ett exklusivt utseende samt så har den rundade kanter så du kan hålla telefon bekvämt. Note 8 har också en smart funktion och det är en pekpenna som du enkelt kan använda på den stora skärmen.

Eftersom det mesta av Samsung Galaxy Note 8 är gjort i glas, så borde man investera sig ett smart skydd. Skydd till din Samsung Galaxy Note 8 kan du enkelt hitta här på Lux-Case i deras bredda sortiment med massor av skydd som bland annat skal, fodral, skärmskydd och massor av andra skydd, här i sortimentet kan du också hitta massor av annat än skydd som till exempel hörlurar, högtalare, stativ och massor av annat tillbehör. Allt som finns här kan du finna i snygga färger, modeller och designer så det kommer bli perfekt för dig.


Vill du skydda din Samsung Galaxy Note 8 med ett skal samtidigt som du ger din telefon ett nytt unikt utseende. Här på Lux-Case har vi massor av olika skal i deras bredda sortiment som du kan finna i massor utav snygga färger, modeller och designer, vissa har även ett unikt tryck eller motiv och så har vissa smarta funktioner med. Så här kommer du garanterat finna ett skal som passar och skyddar din Samsung Galaxy Note 8 perfekt.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.