Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7
Nu har Samsung äntligen kommit ut med en ny Note smartphone - Samsung Galaxy Note 7! Nu får vi tillbaka en smartphone som kommer med en penna för att navigera sig runt på sin smartphone och andra saker. Samsung annonserade om Samsung Galaxy Note 7 i augusti 2016 och vi fick en 5.7-tums smartphone med en Super AMOLED display, som har en upplösning på 1440 x 2560 pixlar, vilket resulterar med en pixeldensitet på 518 ppi. Som man kan tänka sig så använder sig Samsung Galaxy Note 7 av Android v6.0.1 (Marshmallow) som kan uppgraderas senare till V7.0 (Nougat) när det operativsystemet finns tillgängligt. Annars har Samsung Galaxy Note 7 ett Exynos 8890 Octa chip och en Quad-Core processor (4x2.3 GHz Mongoose & 4x1.6 GHz Cortex-A53). Det som talar mycket för Samsung Galaxy Note 7 är att den har ett internt minne på 64 GB och 4 GB RAM, vilket är rätt så imponerande. Men minnet kan också utökas med hjälp av ett Micro SD-kort upp till 256 GB, vilket kommer göra att du kan ha enormt många filmer och många olika spel i din telefon utan att du behöver oroa dig över minnet.

Med att Samsung Galaxy Note 7 kommer till marknaden snart i skrivande stund så kan du nu beställa skydd och andra tillbehör till denna smartphone som kommer hjälpa dig skydda din smartphone men också kunna använda den på ett smidigare och bättre sätt. Besök oss på Lux-Case och hitta dina produkter för din Samsung Galaxy Note 7!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Note 7 - Skal

Att skydda sin smartphone är något som många överskattar. Det är inte förrän det är försent som man önskar att man hade ett skydd av något slag till sin smartphone. Gör inte detta misstag! Här på Lux-Case kan du hitta olika typer av skydd för smartphones och nu även till Samsung Galaxy Note 7! Här kommer du bland annat hitta skal för Samsung Galaxy Note 7 som kommer skydda din smartphone mot slag, stötar och repor på bakhöljet och sidorna av telefonen. Vi har skal i många olika färger och mönster som du kan välja mellan, och sedan har vi skal tillverkade av olika typer av material som ger sina skyddande egenskaper till din smartphone. Är du inte förtjust i idén att ha din Samsung Galaxy Note 7 i ett skal så finns det andra produkter som kan skydda din smartphone.

Samsung Galaxy Note 7 - Fodral

Ett annat alternativ som ett skydd för smartphones är ett fodral, som du kommer hitta här på Lux-Case i olika färger och mönster som du kan välja mellan. Fodral är ett väldigt populärt alternativ som folk väljer för att skydda sin smartphone med, speciellt för känslan den ger. Med ett fodral öppnar du elegant upp locket på fodralet för att få tillgång till telefonen. Våra fodral här på Lux-Case är också utrustade med ett stativ som gör att du kan bekvämt kolla på filmer och videoklipp utan att ens behöva hålla i telefonen. Även så är våra fodral för Samsung Galaxy Note 7 utrustade med flera kortfack där du kan ha dina viktigaste kort som du använder varje dag så att du har allt på en och samma plats. Våra fodral är tillverkade av olika typer av lädermaterial som du kan välja mellan, alla unika på sina egna sätt. Utforska vårt sortiment av fodral för Samsung Galaxy Note 7 om du känner att ett fodral är något för dig!

Samsung Galaxy Note 7 - Andra produkter

Vi på Lux-Case har inte bara ett av Sveriges största utbud för skal och fodral för smartphones och surfplattor, utan vi har också ett enormt utbud av tillbehör för smartphones som du också nu kan hitta till Samsung Galaxy Note 7. Vi har bland annat portabla minihögtalare som du kan ta med ut för att dela din musik med omvärlden, men också så att du inte överanstränger telefonens högtalare. Vi har också olika typer av biltillbehör för Samsung Galaxy Note 7 om du har tänkt att använda din smartphone i bilen. För dig som äger en Samsung Galaxy Note 7, utforska hela vårt sortiment och se till att beställa allt du kan behöva så att du är förberedd på vad som helst!