Samsung Galaxy Pocket Neo

Samsung Galaxy Pocket Neo
Med hjälp av Lux-Case.se kan du omvandla din smartphone till en fulländad mobil livsförbättrare! Här hittar du beskyddande fodral och mobilskal till Samsung Galaxy Pocket Neo och mobiltillbehör av alla de slag. Du hittar displayskydd för att bevara skärmen fräsch, coola mobilväskor och plånboksfodral, sportarmband för att hjälpa dig komma i form, verktyg för att mecka med mobilen, färgstarka USB-laddare + kablar, biltillbehör och hörlurar till Samsung Galaxy Pocket Neo. Du kanske tror att jag har listat alla sorters tillbehör till Samsung Galaxy Pocket Neo, men det finns fler än så! Det här är det enda stoppet du behöver göra när du vill göra din smartmobil säkrare, starkare, snyggare och roligare.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Pocket Neo Mobilskal

Detta är en väldigt liten telefon, vilket har lett till namnet ”Pocket”. Det är inte bara det fysiska utförandet som är smått, utan även prestandan hos de inre komponenterna. Detta är en telefon för den som vill ha en smartphone som är väldigt lätt att bära med sig och som kostar en spottstyver. Våra skal till Samsung Galaxy Pocket Neo har samma smidiga utförande, samt ett urval av läckra designer för dig att vraka bland. Själva telefonen har ett utseende som påminner om alla andra telefoner i Galaxy-serien, så ett läckert Samsung Galaxy Pocket Neo skal kan göra att din står ut i mängden! Men hur för den sig i dagligt bruk?

Samsung Galaxy Pocket Neo Fodral

Den drivs av en enkärnig processor på 850 MHz och har 512 megabyte i RAM. I jämförelse med toppmodellerna är det väldigt lågt, men kan absolut duga för den som vill ha en billig Android-telefon. Ett annat sätt att hålla den säker på än skalen är med våra fodral till Samsung Galaxy Pocket Neo. De har handgjorts i antingen äkta skinn eller PU-läder, för högsta möjliga kvalitet och passform. Kameran har 2 megapixlar och det finns 4 gigabyte i internminne, som kan expanderas med microSD upp till 32 GB extra.

Samsung Galaxy Pocket Neo Mobiltillbehör

Ingen mobiltelefon är komplett utan tillbehör till Samsung Galaxy Pocket Neo och här har vi Sveriges största utbud av dem. Ta en stylus, ett par hörlurar och ett stativ så har du allt som behövs för vardagsbruk. För bilisten finns det både bilhållare och billaddare till Samsung Galaxy Pocket Neo, även cykelhållare för den tvåhjuliga fantasten. Batteriet har endast 1200 mAh, så du kanske behöver extra laddare för kontoret, vardagsrummet eller husvagnen? Solcellsladdare för laddning överallt? Allt du kan tänka dig och mer kan finnas i vårt sortiment.

Samsung Galaxy Pocket Neo Displayskydd

Skärmen på den här lilla pjäsen är endast 3” stor, med upplösningen 240 x 320 pixlar. Det ger således en pixeldensitet på ~133 ppi. Ingenting att se HD-filmer på, med andra ord. Men oavsett vad du använder den till är det värt att hålla reporna borta med hjälp av ett displayskydd till Samsung Galaxy Pocket Neo. Det är bara att klistra på och sedan kan du gå utan oro över att det uppstår fula hack och jack i glaset. Oavsett vilken sorts fodral, skal till Samsung Galaxy Pocket Neo eller andra sorters tillbehör du söker så får du gratis frakt hos oss på Lux-Case.se!