Samsung Galaxy Pocket

Tillbehör, fodral och mobilskal till Samsung Galaxy Pocket, den budgetorienterade lilla telefonen med den smidiga formgivningen och en vikt under 100 gram. Som namnet föreslår är den speciellt utformad för att lätt glida ner i fickan. Här finns det skal för Samsung Galaxy Pocket av många sorter och i alla färger. Så som silikonskal, vars flexibilitet erbjuder stötfångande egenskaper, samtidigt som det skyddar mot reporna, dammet och annat som andra skal kan försvara mot. Mindre böjliga, men desto stadigare är hårdskalen av plast. Ökad hållbarhet är såklart inte det enda du får ut av ett schysst mobilskal, dess läckra designer kan fresta även den mest svårflörtade. Om du trots detta inte vill ha ett hölje så kan vi tillråda ett fodral till Samsung Galaxy Pocket. Det finns även tillbehör som stativ, USB-kablar och styluspennor! För bilresans komfort har vi billaddare och bilhållare. Massivt utbud av skal för din skull!

Skyddskal till Samsung Galaxy Pocket - Nu är det dags! För vad? Att göra din smartphone redo för en fight! Den är redan beväpnad med sin smidiga formgivning, sitt smarta innanmäte och intuitiva gränssnitt, så vad mer kan behövas? En rustning, såklart! Med ett mobilskal till Samsung Galaxy Pocket tål den betydligt mer stryk i form av fall, stötar, slag, vassa objekt som repar, dammkorn som försöker krypa in och flott som vill klänga sig fast på det yttre! Låt inte din mobiltelefon kliva ut i den riskfyllda omvärlden naken, utan skal, se till att den har sin pansar på sig. För extra skydd mot kollisionsskador föreslår vi ett silikonskal till Samsung Galaxy Pocket, för det hårdaste föreslår vi metallskal eller hårdplastskal och för största möjliga säkerhet är det kombinationsskal som gäller! Hybridskalen består av två lager av olika material, för att maximera biståndet. Komplettera försvarslinjen med ett skärmskydd till Samsung Galaxy Pocket!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Pocket

Här på Lux-Case strävar vi efter att erbjuda våra tusentals lojala kunder det största möjliga utbudet av smartphone-tillbehör. I den här avdelningen har vi vår kollektion av tillbehör och mobilskal till Samsung Galaxy Pocket. Som namnet på den här smidiga luren avslöjar är den perfekt utformad för att platsa i din ficka. Så kan du vara säker på att alla våra skal, fodral och tillbehör också är utformade efter samma tanke. Med vårt massiva utbud har vi som mål att ge dig det största urvalet av de bästa tänkbara skydden för din telefon.När det gäller de skal och fodral till Samsung Galaxy Pocket som vi på Lux-Case blivit kända för, så kan vi just nu erbjuda Samsung Galaxy Pocket skal och fodral i färger som: svart, rosa, grå, blå, röd, vit och transparent. Vi har även en mängd material att välja mellan, silikon, hårdplast och vi har även en del läderfodral som ger ett stilfullt intryck och bra skydd. Silikonskal till Samsung Galaxy Pocket har flexibla egenskaper som absorberar stötar och erbjuder ett fullständigt skydd. Hårdplastskal ger ett hård skyddslager till din smarttelefon. Det finns ingen anledning att begränsa sig till ett enda skal heller. Lux-Case-skalen är enkla att ta av, sätta på och byta ut. 

 

Efter att du har besmyckat din smartmobil med ett lila skyddsskal kan du pimpa den vidare med andra attiraljer; USB-laddare i samma färg som skalet, bilstativ för roadtrippen, sportarmband för gymmet eller kanske en reseadapter? Det finns så stor variation mellan designer och kulörer, så du kan hitta dina favoriter oavsett vilken smak du har. Ett rött träningsarmband till Galaxy Pocket? En knallgrön mobilväska? En metalliskt blå stylus? Inga problem! 

 

Med en relativt liten skärm i jämförelse med många andra av de senaste smartphones erbjuder telefonen en bra battertid, men för mer avancerade användare och alla som är på resande fot, kan en av våra portabla strömbanker komma väl till hands. Tillsammans med våra Samsung Galaxy laddare och billaddare är dessa våra mest sålda tillbehör. Om du lägger din beställning före 17:00 på en vardag så skickar vi den samma dag! Frakten är alltid gratis på Lux-Case.se! Kontakta supporten nedan om du har några frågor eller önskemål.