Samsung Galaxy Premier

Samsung Galaxy Premier
Letar du efter tillbehör till din Samsung Galaxy Premier? I så fall kan du ju titta igenom vårat sortiment, vi har allt du behöver för att effektivt skydda din telefon. Vi har ett sortiment på över 500 tillbehör, så som skal, fodral och displayskydd. Alla varor levereras direkt hem till dig, och frakten? Den står vi för. Oavsätt orderstorlek!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Premier Skal & Tillbehör

Samsung Galaxy Premier, säljes även som Samsung I9260 när den kom till marknaden 2013 och ligger mellan Samsung Galaxy S3 och Galaxy S3 Mini när det gäller både storlek och specifikationer. På Lux-Case.se strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa skal, fodral, vattentäta väskor, skärmskydd och andra tillbehör för alla smartphones som finns på marknaden, vi är glada över att kunna erbjuda våra trogna kunder detta stora urval av Galaxy Premier anpassade skal och tillbehör.

Den populäraste färgen för sålda Samsung Galaxy Premier har varit vitt. Så det borde inte komma som någon överraskning att den mest sålda färgen hos Lux-Case är den svarta varianten. Denna smarta, klassiska färg är alltid i stor efterfrågan, men inte långt efter är rosa! Andra tillgängliga färger är rött, gult, lila, grönt och blått. Vi har ett stort utbud av material att välja mellan med glitterskal, mjuka silikonskal och diverse hårdplast skal. Men glöm inte ett Galaxy Premier displayskydd, det förlänger livslängden på din telefon avsevärt. Det finns inte mycket värre än att få en repad
skärm, eftersom det varken är billigt eller enkelt att installera en ny skärm på en modern smartphone.

Förutom att vi erbjuder Sveriges bästa urval av Samsung Galaxy Permier skal, har vi också en mängd av bästsäljande tillbehör för dig att välja mellan. Billaddare och Samsung Galaxy-anpassade bilstativ och hållare för instrumentbrädan. Vi erbjuder även ett komplett utbud av Samsung Galaxy kompatibla tillbehör. Det finns laddare och kablar i ett stort antal färger, touch-pennor, bärbara mini-högtalare och ett stort utbud av hörlurar för alla smaker.