Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance
Samsung Galaxy S Advance Skal & Tillbehör - Vi har allt du behöver för att du effektivt och på ett stilfullt sätt ska kunna skydda, utrusta och försköna din smartphone. Vårat enorma sortiment på över 700 olika tillbehör gör det lätt för dig att hitta det du söker. Alla våra varor finns i lager och redo att skickas hem till dig. Vi står för frakten! De flesta börjar med ett mobilskal till Samsung Galaxy S Advance, som gör den mer hållbar och på samma gång levererar ett helt nytt utseende! Stå ut i mängden med ett unikt skyddsskal genom att välja en kombination av skal, färg, material, design och funktion. Bakskal som silikonskal, metallskal, hårdplastskal, hybridskal med mer finns här på Lux-Case.se! Om du hellre har något som även täcker framsidan av din smarttelefon så är det ett exklusivt fodral till Samsung Galaxy S Advance som gäller. Glöm inte att vi har gratis frakt på alla Samsungs tillbehör!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S Advance

Tillbehör och skal! - Med all den hype och debatt som pågått om Galaxy S2, S3, S4, S5 och dess utmanare glömmer man lätt bort att det fanns en originalutgåva av Galaxy S. Således glömmer man även lätt att det släpptes en "avancerad" version av den som kallas just "Advance". Vi på Lux-Case.se har inte glömt bort den här smarta telefonen, som finns tillgänglig för ett väldigt överkomligt pris (nypriset är under 2000 SEK).

 

Vi erbjuder Nordens största sortiment av tillbehör och mobilskal för Samsung Galaxy S Advance, helt och hållet för att alla ska kunna finna något unikt och tilltalande för just dem. Telefonen kommer utrustad med en riktigt bra skärm för att vara så billig och relativt bortglömd, det är nämligen en Super AMOLED på 4" som visar upp innehållet. Den är upplöst till 480 x 800 pixlar (233 ppi), vilket bleknar i jämförelse med alla dess uppföljare, men absolut inte är för pjåkigt. För att bevara skärmen fri från repor, dammpartiklar och flottiga avtryck från fingrar och annat föreslår vi ett displayskydd till Samsung Galaxy S Advance. Det är ett billigt och enkelt sätt att öka livslängden på sin smartphone.

 

En dubbelkärnig processor klockad till 1 GHz, med 768 MB i RAM, är den centrala drivkraften. För att försvara alla omtåliga komponenter är telefonen utformad på ett högkvalitativt vis, men risken för sprickor, hack och jack är fortfarande förhållandevis stor. Därmed våra ständiga rekommendationer till värningsmetoder! Ett silikonskal för din Samsung Galaxy S Advance kan agera stötfångare åt den, samt vara det extra lagret mellan mobilhöljet och alla farliga situationer i världen omrking. Dessa finns i simpla, enfärgade versioner som blåa, röda, gröna, gula, lila, rosa, svarta, vita, bruna, gråa, turkosa, orangefärgade och glittriga skal. Det finns även en betydligt mer avancerad form, där skalet består av två delar. Ett mjukt lager av silikon eller TPU, samt ett hård lager av exempelvis polykarbonat-plast. Dessa kombinationsskal till Samsung Galaxy S Advance erbjuder ökat skydd och ett helt nytt utseende. De ger en rejält stabil känsla av säkerhet.

 

Andra sorter, så som metallskal, bumper, träskal, mobilväskor erbjuds även i många avarter. Allt beror på vilken stil, kulör och formgivning som just du fastnar för. Kanske du vill ha något som även täcker framsidan? Då kan vi föreslå ett läderfodral till Samsung Galaxy S Advance som kanske även kan konverteras till ett stativ, har fickor för kreditkort och magnetisk stängning?

 

På alla mobila tillbehör erbjuds gratis frakt med kort leveranstid!