Samsung Galaxy S2

Tillbehör och skal till Samsung Galaxy S2 - Detta var länge den ledande Android-telefonen, den satte kanske ribban för alla senare modeller. Uppföljare som S4 bär fanan vidare, men S2:an är fortfarande en fullduglig smarttelefon! Accessoera din mobil med praktiska attiraljer som stativ, silikonskal, billaddare och sportarmband, samt gör den mer hållbar med skyddsskal! Lux-Case.se erbjuder ett enormt sortiment av mobilskal till Samsung Galaxy S2. Vårt stora utbud innehåller allt du behöver för att skräddarsy din smartphone i form av Samsung Galaxy S2-skal och attiraljer så att den känns personlig, säker och framhäver din egen stil. Med gratis frakt. Vi har även skal, fodral och annat tillbehör till Samsung Galaxy S3, S4, och S5.Nu är det läge att utrusta din smartphone med ett läckert Samsung Galaxy S2 skal, som kan agera sköld åt telefonen och samtidigt erbjuda ett delikat utseende med ett imponerande tryck, eller en stark färg. Ett Samsung Galaxy S2 mobilskal kan göra skillnaden mellan ett långvarigt, kärleksfullt förhållande med en smart mobiltelefon och en snabb affär med en hög av elektroniskt skräp. Köp ett Samsung Galaxy S2 skal för att inte låta din SII bli krossad, repad, nedsmutsad eller ens förolämpad för sitt utseende! Om du beskådar sortimentet av skal till Samsung Galaxy S2 på Lux-Case.se så kan du skaffa dig ett Samsung Galaxy S2 skal som uttrycker en del av din egen personlighet, samtidigt som det håller mobilen säker.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S2 Skal

När den släpptes var denna Android-baserade telefon från Samsung i en klass för sig gällande prestanda. Det var vinnaren av "SmartPhone of the Year 2012", de flesta kritiker gav den en 9/10 i betyg och det har sålts över 40 miljoner exemplar. När den släpptes i 2011 var det en av de tunnaste mobilerna som fanns på marknaden, 8.49mm och 9.91mm på den tjockare nedre delen. Våra Samsung Galaxy S2 skal är framställda specifikt efter dess specifikationer. Vi imponerades över batteriets livslängd, vilket betyder att du nödvändigtvis inte behöver lägga den på laddning varje natt. En tvåkärnig processor på 1.2 GHz, 1 GB i RAM och grafikkretsen Mali 400 är vad som får den här enheten att ticka. Imponerande prestanda år 2011 från det Sydkoreanska företaget! Gör insidan stryktålig genom att ha ett Samsung Galaxy S2 mobilskal på utsidan! Den trend som startades av Samsung i och med Galaxy SII har inte slutat ännu, de övriga utvecklarna sneglar nu ständigt på Samsung. Detta kan ha varit telefonen som satte käppar i hjulen på iPhone.

Samsung Galaxy S2 Fodral

Vi här på Lux-Case.se rekommenderar att du tar väl hand om din smartphone. Just detta är en telefon som är proppfull av teknik, med en riktigt snabb webbläsare, en kamera på 8 megapixlar och videoinspelning med 1080p, full HD. Det enda som saknas är ett Samsung Galaxy S2 läderfodral. En av de innovativa funktionerna som Samsung kör tillsammans med Android är deras egna gränssnitt, TouchWiz, vilket ger dig en djupare upplevelse av interaktion. Galaxy SII satte verkligen standarden för smartphones år 2011. Med ett Samsung Galaxy S2 fodral kan du känna dig betydligt säkrare i och med att de gör den mer stöttålig, samt skyddar den mot rispor, hack och jack. Ett snitsigt hölje kan även hålla damm, smuts och flott borta från din mobiltelefon.

Samsung Galaxy S2 Displayskydd

Den har en kristallklar Super AMOLED Plus skärm på 4.3 tum med fascinerande färgegenskaper och en upplösning på 480 x 800 pixlar, som ger dig en pixeltäthet på 217 pixlar per tum. Bevara dess glans och prakt med ett Samsung Galaxy S2 skärmskydd. Mobilen lanserades med version 2.3.4 av Android OS (Ice Cream Sandwich), men går att uppgradera ända till det betydligt nyare Android OS 4.1 (Jelly Bean). Låt ditt operativsystem fortsätta se lika bra ut genom att skydda skärmen med ett Samsung Galaxy S2 displayskydd. Glöm inte bort att telefonen har WiFi, 3G, GPRS, USB och Bluetooth!

Samsung Galaxy S2 Tillbehör

Vi kan även erbjuda Sveriges största utbud av universaltillbehör som passar till din telefon. Vi har ett komplett utbud av mini-högtalare, hörlurar och biltillbehör som bilstativ, billaddare och bilhållare. Det finns en stor mängd olika färger, material och mönster att välja bland. Alla dina beställningar av Samsung Galaxy S2 mobiltillbehör skickas direkt hem till dig, helt utan extra kostnad! Komplettera funktionaliteten i din moderna enhet genom att ha rätt tillbehör till Samsung Galaxy S2! Beställ före 17:00 så skickar vi din order samma dag!