Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy S3 Mini, precis som namnet föreslår är den här telefonen något mindre än S3'an. Men likväl behöver du se till att den inte utsätts för något våld, repor och smuts! Vi har allt du behöver för att du effektivt och på ett stilfullt sätt ska kunna skydda din telefon. Vårat enorma sortiment på över 500 olika tillbehör gör det lätt för dig att hitta det du söker. Alla våra varor finns i lager och redo att skickas hem till dig. Vi står för frakten! Vi har även skal, fodral och annat tillbehör till Samsung Galaxy S3.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S3 Mini Mobilskal, Fodral & Tillbehör!

Släpptes i November 2012, ungefär ett halvår efter den vanliga S3:an. Detta är en telefon för den som vill ha känslan och funktionaliteten av en Samsung Galaxy S3, men tycker att den möjligtvis är för stor. Denna mindre variant är dock inte exakt samma telefon i ett mindre format, låt oss utforska vad Mini-varianten har att erbjuda! Här kan du köpa hundratals skal och mobilfodral att skydda, samt utsmycka den med. Skärmen är naturligtvis mindre än storebrors 4.8", på S3 Mini finner vi en fyratums Super AMOLED-skärm med en upplösning på 480x800 pixlar (~233 ppi). För HD-fantasten räcker det kanske inte till, men för en vanlig användare bör det tillsfredställa! Kameran erbjuder fotografier i 5 megapixlar och videoinspelning i HD (720p). Ta gärna ett rött eller blått Samsung Galaxy S3 Mini-skal av TPU eller silikon. Prestandan då? Vad som driver den här mellanskiktsluren är en dubbelkärnig processor på 1 GHz, 1 GB i RAM och ett batteri med 1500 mAh i kapacitet. Vidare kan du välja mellan 8 och 16 GB i internt minne, plus upp till 32 GB extra via microSD. Kort sagt kan man säga att det inte är någon värstinglur, men att den är klart godkänd!

Trots att hårdvaran inte är lika imponerande som flaggskeppsmodellernas är Galaxy S3 Mini fylld av de smarta funktioner som förknippas med Samsungs Galaxy-serie. Till exempel Samsungs "ChatON", där användare enkelt kan kommunicera, dela filer, skapa animerade meddelanden och så vidare.Vi på Lux-Case.se välkomnar dig att utforska våra tillbehör till Samsung Galaxy S3. Vi kan erbjuda många alternativ, låga priser och snabba leveranser - Utan extra kostnad! Skalen i vårt sortiment finns tillgängliga i många olika varianter, från läderfodral till silikonhöljen. Det finns något för alla, så ta en titt och njut!