Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3

Här har vi Sveriges största utbud av tillbehör och mobilskal till Samsung Galaxy S3 - Telefonen som dök upp emellan de omåttligt populära Samsung Galaxy S2 och Samsung Galaxy S4. Här hittar du alla sorters accessoarer, så som hörlurar, stativ och såklart Samsung Galaxy S3 skal i massvis av utföranden, där du kan hitta något i din egen stil, som hjälper dig att uttrycka en del av din personlighet. Det finns silikonskal till Samsung Galaxy S3 som ger gediget skydd mot stötar och ett gott grepp, det finns hårda plastskal till Galaxy S3 som bepansrar den, det finns Samsung Galaxy S3-skal av metall som är extra hållbara och mobilskal med mystiska mönster. Om du föredrar ett charmant fodral till Samsung Galaxy S3 så finns det med! Alla tillbehör, fodral och skal till Galaxy S3 kan nyttja att vår frakt är gratis. Här hos oss kan du även hitta skal, fodral och annat tillbehör till Samsung Galaxy S3 Mini, S4, och S5

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S3 Skal

Varför köpa ett Samsung Galaxy S3 skal? Det korta och enkla svaret är att det kan förlänga livslängden på din smartphone avsevärt. Med ett Samsung Galaxy S3 mobilskal omkring den tål den betydligt mer stryk, kan absorbera inverkan från stötar och fall, samt håller på ett effektivt vis allt i form av fukt, smuts, damm och flott långt bort från själva telefonen. Allt med ett billigt Samsung Galaxy S3 skal. Låt oss ta en närmare titt på luren. Det är en kraftfull smart-telefon med stor Super AMOLED-skärm (4.8”) och bra kamera, för den som inte nöjer sig med en halvduglig lur. Den har ett intelligent tangentbord som lär sig hur just du skriver och anpassar sig efter dig, så det är lättare att skriva korrekt. Utsidan består av polykarbonatplast som är väldigt slitstarkt och kallas ibland för okrossbart. Det är därför vi även har Samsung Galaxy S3 skal av polykarbonat! Med en fyrkärnig CPU på 1.4 GHz så var den definitivt i det främre ledet vad gäller hastighet vid lanseringen. Operativsystemet Android 4.3 ”Jelly Bean” gör så att möjligheterna är stora! Det finns en app för nästan allt och finns det inte så kommer det säkert en snart. Dessutom lär systemet uppgraderas till 4.4 KitKat, som är snabbare OCH har fler funktioner! Gör den stöttålig med ett Samsung Galaxy S3 silikonskal, som ger ett gediget och halkfritt grepp, samt har anti-statiska egenskaper.

Skal till Samsung Galaxy S3

Det sista du vill är att skada din telefon och trots det starka framställningsmaterialet så måste man vara försiktig. Ett Samsung Galaxy S3 TPU-skal kan erbjuda samma funktion som ett av silikon, medan metallskal snarare liknar plastskalen, fast i ett ännu hårdare material! För ett ultimat och totalt awesome skydd föreslår vi Samsung Galaxy S3 hybridskal. De kallas så eftersom de består av mer än ett material, oftast talar vi om ett lager av hårdplast över ett lager TPU/silikon, så att du både får en hård sköld och en mjuk stötfångare till mobilen. Det är perfekt för aktiva människor, eller den som medvetet riskerar sin smartphone på arbetsplatsen, gymmet eller i skogen. Samsung Galaxy S3 kombinationsskal är det enda rätta om du vill ha ett skydd som är lika smart som innehållet! Eller kanske bara en bumper av aluminium istället för ett Samsung Galaxy S3 skal?

Samsung Galaxy S3 Fodral

Ett riktigt lyxigt vis att förvara och bevara sin mobil på är med ett schysst Samsung Galaxy S3 läderfodral, som kan vara framställt helt och hållet i äkta skinn. Alla Samsung Galaxy S3 fodral har olika utföranden och finesser som flipstativ, magnetflärpar, kortfickor och bärremmar. Många är handgjorda, vissa är framställda i starkt PU-läder, vissa Samsung Galaxy S3 fodral har löjligt mycket bling-bling, medan andra är stilrent enfärgade. Det finns över 10 dussin olika Samsung Galaxy S3 fodral i vårt sortiment, så tveka ej över att utforska noggrant!

Samsung Galaxy S3 Tillbehör & Mobilskal

Vi på Lux-Case.se rekommenderar att du inhandlar ett av våra skal till Samsung Galaxy S3, som både ser snyggt ut och kan rädda din telefon från fula repor eller stöt-skador. Vi säljer skal i massvis av färger, former och designer, så alla kan hitta något de gillar. Om du köper flera Samsung Galaxy S3 mobilskal i flera färger kan du matcha skalet med dagens utstyrsel – nice! Vi har PRISGARANTI, FRI FRAKT och BRA SERVICE! Utnyttja våra låga priser och snabba leveranser redan idag och besmycka din mobil med ett exklusivt Samsung Galaxy S3 skyddsskal. Vi säljer såklart även alla andra typer av tillbehör, så om du behöver en laddare, strömbank, bilhållare eller vad som helst till din telefon så kan vi hjälpa dig!