Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active

Skal och Tillbehör till Samsung Galaxy S4 Active - Tanken bakom telefonen är att vara ett alternativ till Galaxy S4 för den som är något mer äventyrlig. Den är byggd för att vara extra stöttålig, har en så kallad IP-betäckning av IP67, vilket innebär att den är fullständigt dammsäker och klarar att vara 1 meter under vattenytan i upp till 30 minuter. Trots detta händer oförutsägbara olyckor - Då gäller det att vara förberedd. Med ett stötfångande skal kan du göra telefonen ännu mer tålig, samtidigt som du gör den snyggare! Om du känner dig säker nog kan du ta en titt på alla våra övriga tillbehör, så som laddare, bilstativ och hörlurar! Söker du Samsung Galaxy S4, S4 Zoom eller S4 Mini så finns det här med!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S4 Active

En ny trend bland de största smartphone-tillverkarna är att ha en version av sin flaggskepsmodell som är extra stöttålig och vattentät. Det är precis vad Samsung Galaxy S4 Active är. Den första skillnaden som märks är utseendet. Active är en smula tjockare, tyngre och känns mer bastant. Baksidan har en helt annan design än den "vanliga" modellen.

 

De typiska Android-knapparna är fysiska tryckknappar istället för att vara en del av touchskärmen, just för att kunna brukas under extrema förhållanden – Till exempel under vattnet. Den har fått en kapslingsklassning på IP67, vilket innebär att den är fullkomligt dammtät och klarar att sänkas en meter under vattnen i upp till 30 minuter.

 

Den har en 5" LCD-skärm istället för AMOLED, detta för att den ska synas bättre i utomhusmiljöer. Upplösningen är dock fortfarande i full HD (1920x1080). Kameran baktill kan ta bilder i upp till 8 megapixlar istället för S4:ans 13 MP. På framsidan finnes en kamera på 2 MP.

 

Processorn har de inte snålat med, Samsung Galaxy S4 Active kommer med en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 600 som klockar in på 1.9 GHz – Inte illa pinkat! De två gigabyten av RAM-minne gör det enkelt att köra flera program samtidigt utan att telefonen blir slö. I form av lagringsutrymme finner vi 16 GB, som självklart kan expanderas via microSD-kort. Batteriets kapacitet är 2600 mAh. Det finns inbyggt stöd för både LTE (4G).

 

Du kan välja mellan tre olika färger; mörkgrå, orange eller turkosblå. Skulle det inte räcka så har vi gott om mobilskal i olika färger och former här på Lux-Case.se! Gör din Samsung Galaxy S4 Active ÄNNU mer stöttålig och säker med ett av våra skal eller fodral. När du känner dig säkrad kan du utforska resten av vårt sortiment, vi har gott om tillbehör till din smartphone. Nämnde vi att frakten är gratis?