Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini

Samsung Galaxy S4 Mini - Här hittar du alla våra tillbehör till den smidigare versionen av S4:an - S4 Mini. Vi har skalen och fodralen du behöver för att försköna och försvara din Galaxy S4 Mini. Vi har även armband för aktiviteter som kräver stor rörlighet, mini-högtalare för strandhänget, stativ för alla platser och underlag, diverse kablar och laddare - Allt som tänkas kan. Förhöj din smartphoneupplevelse och kom ihåg att om du handlar av Lux-Case.se så slipper du betala för frakten! Vi har även ett stort urval av produkter till Samsung Galaxy S4, S4 Zoom, och S4 Active.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S4 Mini

Precis som med Galaxy S3 har Samsung nu släppt en mindre version, helt enkelt kallad "Galaxy S4 Mini". Tanken är att den ska leverera en upplevelse som är jämförbar med storebror S4, men i ett smidigare format, för den som inte vill kånka runt på en telefon som fyller hela fickan - Den är dessutom ganska mycket billigare. Som förväntat innebär det att hårdvaran inte riktigt håller samma standard, men Galaxy S4 Mini är inget att fnysa åt!

 

Under huven finner vi en tvåkärnig processor på 1.7 GHz, 1.5 gigabyte i RAM, samt 8 GB för apps, filer och annan data. Detta kan såklart byggas ut med hjälp av ett microSD-minneskort, upp till 64 GB extra! Där S4:ans femtumsskärm av Super AMOLED-typ sitter finner vi en likadan, fast den är 4.3" på diagonalen. Upplösningen är av qHD-typ, 540x960 pixlar (256 ppi). På telefonens baksida sitter en kamera med en kapacitet på 8 megapixlar och Full HD-inspelning. Framsidans videosamtalskamera kan fotografera i 1.9 MP och spela in videosnuttar i 720p.

 

Lux-Case.se ser till att du kan komplettera din Samsung Galaxy S4 Mini med alla slags tillbehör som kan behövas! Till att börja med rekommenderar vi ett skyddande skal eller fodral. Vi har gott om alternativ, så alla kan hitta något som passar just deras personlighet och preferenser. Kanske du föredrar ett mjukt och flexibelt silikonskal som absorberar stötar, eller ett hårt aluminiumskal? Ett med stora prickar, ett enfärgat eller ett med en galen design? Ta en titt och hitta din favorit.

 

Vi bjuder alltid på frakten och om du har några frågor så är vår support alltid redo på vardagar mellan 10:00 och 16:00!