Samsung Galaxy S4 Zoom

Samsung Galaxy S4 Zoom

Tillbehör och skal till Samsung Galaxy S4 Zoom - Sveriges största utbud - Här finns allt du behöver för att komplettera din upplevelse med Samsung Galaxy S4 Zoom, som mobilskal! Lämna inte din kameratelefon naken, skaffa dig ett skyddsskal med en läcker design, så är du säker både från att bryta komponenter och att bryta mot modelagar! Alla våra Galaxy S4-skal är av hög kvalitet, för låga priser. Har du redan ett mobilskal till din S2, men söker något annat? Vi är här för att tillfredsställa! Ladda din S4 Zoom "on the road" med en smidig billaddare. Söker du något annat? Finn det här hos Lux-Case.se! Om du söker skal, fodral eller annat tillbehör till Samsung Galaxy S4, S4 Mini eller S4 Active så finns det med!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S4 Zoom

Den här kusinen till Samsung Galaxy S4 har fokus på fotografering. Den är tänkt att vara en fullduglig kamera OCH Android-baserad telefon samtidigt. Allt som krävs för att få igång kameran är att vrida på objektivet, genast får du upp alternativen för kameran i din touchskärm.

 

Med objektivet får du 10x optisk zoom, vilket ger mycket skarpare bilder än digital zoom. Dessutom är den utrustad med optisk bildstabilisering, så bilderna får rätt fokus innan de ens konverteras till digital information. Den har en Xenon-blixt, som är betydligt bättre än LED-blixtarna som vanligtvis finns på telefoner. Kan fota i upp till 16 megapixlar!

 

Laddad med specialfunktioner - En social applikation som Samsung kallar "Photo Suggest" tillåter dig att se bilder tagna av andra människor på platsen du befinner dig, så du kan utforska platser via fotografier eller få inspiration till dina egna motiv. "Smart Mode Suggest" läser automatiskt av vilken typ av bild du försöker ta och föreslår de alternativ som passar bäst.

 

Den har inte riktigt lika kraftig hårdvara som den "vanliga" S4:an, men presterar fortfarande utmärkt! Under huven finner vi en tvåkärnig processor på 1.5 GHz, 1.5 gigabyte av RAM-minne och 8 GB för lagring. En Super AMOLED-skärm på 4.3" i qHD-upplösning (540x960 / 256 PPI),

 

Tro inte att kameran som buktar ut hindrar oss från att sälja skal till Galaxy S4 Zoom – Dessa produkter är speciellt framställda för att passa just den här kameratelefonen. Telefonkameran? Gör din investering en tjänst och bepansra den med ett exklusivt hölje, skal eller fodral. Efter det kan du skåda våra övriga tillbehör till Samsung Galaxy S4! Frakten är alltid gratis!