Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Tillbehör och mobilskal till Samsung Galaxy S4 - 2013 års flaggskepp från Sydkoreanska Samsung är en riktigt kraftig enhet. En fyrkärnig processor på nästan 2 GHz (1.9) gör att den är blixtsnabb och med stöd för den senaste Android-utgåvan är detta definitivt en av ledarna i smartphone-racet! Här på Lux-Case.se har vi Nordens största utbud på accessoarer till Galaxy-serien. Allt från våra populära skal till Samsung Galaxy S4 till udda mer prylar, som ett par vintervantar med touchfingrar! Det finns så många varianter att välja bland att alla kan hitta något som är attraktivt och har alla de praktiska funktioner de söker. En populär kategori är våra billaddare till Samsung Galaxy S4, som ser till att du inte får slut på kraft medan du har ratten i händerna. Gör din smartphone smartare redan idag, frakten är gratis på alla tillbehör och Samsung Galaxy S4-skal. Alla beställningar före 17:00 skickas samma dag! Letar du efter en annan modell? Prova knapparna!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S4 Skal

Uppföljaren till den förträffliga S3 tycks inte göra någon besviken och det är därför vi försöker fixa så många gröna Samsung Galaxy S4 skal som vi kan! Efter att den lanserades i April 2013 blev den genast deras snabbast säljande smarttelefon någonsin. Det såldes över 10 miljoner exemplar på mindre än 30 dagar! Vi har tonvis av gula Samsung Galaxy S4 skal i frän stil så att du kan ha en välskyddad telefon. Den sålde så väl av goda skäl: den ansågs av många vara den bästa Android-baserade telefonen på marknaden! Det var även den första smarttelefonen som blev TCO-certifierad.

För att bevara nyskicket föreslår vi ett blått, skyddande skal till Samsung Galaxy S4. De har förmågan att se förbaskat snygga ut samtidigt som de erbjuder ett lager av pansar för din telefon. Nedan följer lite information om denna smarta mobiltelefon, men du kan även läsa om den på vår blogg. När telefonen lanserades så följde det senaste operativsystemet från Android med – 4.2.2 (Jelly Bean), självklart inklusive Samsungs egna TouchWiz Nature-gränssnitt. Nu går det att uppgradera OS-versionen ganska rejält, men en ännu bättre uppgradering är såklart ett rött Samsung Galaxy S4 skal som antingen är flexibelt eller benhårt. Ett lila Samsung Galaxy S4 skal som antingen är turkost eller silverfärgat? Det går ju inte ens, knasboll! Min poäng är snarare att vi har apmånga bruna Samsung Galaxy S4 skal, varav vissa föreställer apor och blommiga, rosa Samsung Galaxy S4 skal som föreställer balettdansöser.

Samsung Galaxy S4 Fodral

Smarttelefonen finns i två olika upplagor, en med en fyrkärnig Qualcomm Snapdragon 600-processor på 1.9 GHz och en med en åttakärnig Exynos 5 Octa-processor på 1.6 GHz. Det spelar dock ingen roll vilken av dem du har, för både bör skyddas av ett förträffligt Samsung Galaxy S4 fodral av äkta läder! Även grafikprocessorn är annorlunda, men resten av hårdvaran är densamma i båda upplagorna. Närmare bestämt 2 GB RAM-minne och ditt val mellan 16, 32 eller 64 GB lagringsutrymme. Missa inte chansen att bevara detta med ett av våra Samsung Galaxy S4 läderfodral av skinn eller slittåligt PU-läder, som kan inspirera en stilla stund av meditation endast med sin förnämlighet. Minnet är mer än tillräckligt för genomsnittsanvändaren, men för er som är mer hardcore finns även möjligheten att expandera med ett minneskort av typen microSDXC på upp till 64 GB för en total maxsumma på 128 GB. Om du inte vill ha ett brunt silikonskal kan du istället välja ett exklusivt fodral till Samsung Galaxy S4 som säkrar mobilen både fysiskt och stilenligt.

Samsung Galaxy S4 Displayskydd

Skärmen är 5 härliga tum stor, vilket är utmärkt för att surfa på nätet, se på film eller spela spel med en massiv upplösning, 1920x1080 (Full HD)! Se till att den hålls fräsch och fin för alltid med hjälp av våra Samsung Galaxy S4 skärmskydd På baksidan finnes en kamera med hela 13 megapixlar, som kan filma i 1080p. Kameran kommer utrustad med massor av speciella funktioner: Dual Shot, Drama Shot, Sound & Shot, 360 Photo, Animated Photo, Eraser, Night, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports. Det borde hjälpa dig fotografera bättre, men för att hjälpa dig behålla en fin skärm kan du använda våra displayskydd till Samsung Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4 Mobiltillbehör

På Lux-Case.se har vi allt du behöver i form av kringutrustning! Vi har Sveriges största utbud på mobilskal och andra Samsung Galaxy S4 tillbehör! Ge din SIV en unik look med ett schysst Samsung Galaxy S4 skal i läcker design, fixa ett par matchande hörlurar. Här kan du hitta alla tillbehör till Samsung Galaxy S4, självklart inklusive snygga, skyddande skal/fodral! Saknar du något annat Samsung Galaxy S4 tillbehör? En viktig kabel? En USB-laddare till bilen? En vattentät påse för kanotturen? Vi har allt som kan tänkas. Frakten på Lux-Case.se är alltid gratis och vår nöjdhetsgaranti innebär att vi alltid hittar en lösning som gör våra kunder tillsfredsställda. Skaffa ett Samsung Galaxy S4-skal redan idag eller begåva bilen med Samsung Galaxy S4 biltillbehör