Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge
Grattis till alla er som äger en Samsung Galaxy S7 Edge. Här på Lux-Case.se som har Skandinaviens största utbud av mobilskal, fodral och mobiltillbehör, vi bryr oss om att man ska ta hand om sina nya telefoner så att dom inte går sönder eller får någon olycklig skada. Speciellt när det kommer till en sådan här fin telefon. De skal som finns i vårt fantastiska utbud finns i alla möjliga material och färger. Ett matt TPU-skal i blå färg eller kanske ett glitter metall skal. Valet är ditt men alla skalen har en specifik uppgift: skydda din telefon. Du kanske hellre vill ha ett fodral? Då kan du välja mellan olika texturer. Det finns fodral i Crazy Horse läder, Litchi Läder, Lychee läder och även det exklusiva krokodil läder, och självklart finns det i fodralen korthållare och stativ för att göra din vardag mycket enklare. Kolla även in våra tillbehör, här finns det bil hållare och billaddare för er bilister. Det finns hörlurar så att ni kan njuta av er musik. Det finns kablar så att du har en extra kabel om det är så att du ska ut någonstans eller om du bara vill ha en extra. Gå in och kolla och kom ihåg, det är fri frakt på alla ordrar och beställer du innan klockan 17:00 packas din beställning och skickas samma dag!
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
  1. Gummerad PC-plast Telefonskal för Samsung Galaxy S7 Edge - Vit
    Special Price 109,00 SEK Regular Price 139,00 SEK
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
Skal och Fodral till Samsung Galaxy S7 Edge

Du som äger en Samsung Galaxy S7 Edge, kan det vara dags att skaffa lite skydd för att skydda denna magnifika enhet. Du vill ju inte behöva släppa med din nya fina telefon till en verkstad för en olycklig tappskada eller något, så varför inte skaffa dig ett skydd som hjälper till att minimera olyckliga skador eller till och med förhindra dom. När det kommer till skydd till en telefon finns det flera olika alternativ. Det finns skal, fodral stötfångare och påsar. Alla fyller olika funktioner beroende på vad man är ute efter och vad man vill ha. En stötfångare hjälper att skydda kanterna på telefonen inte så mycket på framsidan eller baksidan men det är skyddet för dom som är mest beskyddande av sina telefoner. Vanliga skal täcker baksidan som alla vet, och fodral täcker både framsidan och baksidan. Både skal och fodral är finns i olika material och färger. Nu kan du styla till din nya Galaxy S7 så att den känns som din egna, inte en i mängden av massa S7 Edge utan att man står utanför alla dom ”vanliga” Samsung Galaxy S7 Edge.
Mobiltillbehör till Samsung Galaxy S7 Edge
Mobiltillbehör är något som vi alla köper lite då och då beroende på situationen som det behövs. För bilister som ska åka runt i Sverige eller om man kanske har planerat en bil resa till Södra Frankrike, då blir det ofta så att man handlar till sig lite tillbehör till telefonen som kan behövas för resan. Då kan det behövas en bil hållare för telefonen så att den är lättillgänglig och så att man ska kunna se den bra om man använder telefonen som GPS. Även kan det vara bra med en billaddare så att batteriet på telefonen inte tar slut. Även kan det vara bra med en AUX-kabel för att kunna spela sin egna musik i bilen så att resan blir ännu mer behaglig. Andra tillbehör som du kan hitta här på Lux-Case.se är: hörlurar, sport armband, mini-högtalare, laddare, displayskydd, stativ och hållare och mycket annat. Här hittar du allt du kan behöva för utekvällar som personliga stunder när du vill vara för dig själv. Är det också så att du gör en beställning innan klockan 17:00 packar vi din beställning och skickar den samma dag, det kan ju inte bli bättre än så!