Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+
Samsung Galaxy S8+

Med Samsungs nya flaggskepp så kommer man även ge ut en plus version som fick det kreativa namnet Samsung Galaxy S8 Plus. Telefonen kommer med en 6.2-tums Super AMOLED display och har en upplösning på 2960 x 1440 pixlar, vilket ger en pixeldensitet på 529 pixlar per tum. Det speciella med Samsung Galaxy S8 Plus display är att den har vad Samsung kallar Inifinity-skärm. Skärmen sträcker sig nästintill över hela skärmen vilket gör att du inte behöver stå ut med någon stor ram. Med Samsung Galaxy S8 Plus så får man Android 7.0 som operativsystem och Samsung Galaxy S8 Plus drivs av en åttakärnig Exynos 8895 processor med 4 GB RAM. Precis som med Samsung Galaxy S8 så har Samsung Galaxy S8 Plus ett 64 GB lagringsutrymme som man i sin tur kan utöka med hjälp av ett mikroSD minneskort om original lagringsutrymmet inte räcker till. Samsung Galaxy S8 Plus är också IP68-klassad så du kommer inte behöva oroa dig över lite regn medan du använder telefonen.

Med att Samsung Galaxy S8 Plus finns att handla så kan du nu också handla skal, fodral och tillbehör för Samsung Galaxy S8 Plus så att du kan skydda din telefon mot skador och komplettera för vad mer du behöver till din telefon. Välkommen till vårt sortiment av tillbehör för Samsung Galaxy S8 Plus!

Hur många gånger har det hänt att du har tappat telefonen och varit orolig över att telefonen har gått sönder? Nu kan du känna dig säker med ett Samsung Galaxy S8 Plus skal! Med ett skal till din smartphone minskar du risken att den kommer gå sönder tack vare dess stötdämpande effekt. Skalen kommer du också hitta i olika färger och mönster som du kan välja mellan för att styla den med. Så se till att skaffa ett skal till Samsung Galaxy S8 Plus idag här på Lux-Case.se, som har ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S8 Plus skal

När man har en ny telefon är vi väldigt försiktiga med dom. Det behöver man inte om man skaffar ett skydd till sin telefon. Här på Lux-Case kan du hitta skal, fodral och tillbehör för Samsung Galaxy S8 Plus för att kunna skydda din smartphone och även kunna använda den på ett helt nytt sätt. På tal om skal så finns dom till Samsung Galaxy S8 Plus i olika färger, mönster och tillverkad av olika material som man kan välja mellan. Du kommer också kunna hitta skal med praktiska funktioner som ett kickstand eller ett kortfack. Sådana funktioner kan vara väldigt praktiska att ha så att man kan bekvämt kolla på videoklipp och filmer, och sedan ha sina viktigaste kort nära till hands. Kolla vårt sortiment, du kommer inte bli besviken.

Samsung Galaxy S8 Plus läderfodral

Det som man även kan använda till sin smartphone som ett skydd mot stötskador och repor är ett fodral, som även kommer med en massa praktiska egenskaper. Med ett fodral kommer du få ett skydd för både bakhöljet och framsidan av din smartphone mot stötskador och repor. Detta är speciellt bra för att skydda skärmen. Men det som gör att ett fodral är det populäraste valet när det kommer till ett skydd för smartphones är att fodral är utrustade med kortfack, pengarfack och ett stativ. Det gör att du kan samla ihop och ha dina kort tillsammans med din Samsung Galaxy S8 Plus, så du kommer inte behöva ta med dig din plånbok vart du än ska. Du kommer även få kunna njuta av handsfree visning när du vill kolla på en film eller ett videoklipp med hjälp av stativet. Om du kollar mycket på filmer eller videoklipp på din telefon är ett fodral för Samsung Galaxy S8 Plus något för dig. Skaffa det här på Lux-Case idag!

Samsung Galaxy S8 Plus tillbehör

Skydd är alltid viktigt för ens smartphone men för att kunna använda sin smartphone på ett smart sätt behövs det även diverse tillbehör. Om du har en bil så kan det behövas en billaddare och en bilhållare för Samsung Galaxy S8 Plus, och det kan du hitta här på Lux-Case. Med det så kan du ladda och använda din smartphone på ett säkert sätt när du är i trafiken, så att du inte blir en fara för dig själv och andra. Vi har också kablar och laddare i vårt sortiment om din laddare går sönder eller om du är bara ute efter en extra laddare att ha liggandes hemma.

Detta och mycket mer kan du hitta bland våra tillbehör för Samsung Galaxy S8 Plus, så besök oss idag och skaffa alla dina produkter för Samsung Galaxy S8 Plus här på Lux-Case.se!

Samsung Galaxy S8+ skal - Lux-Case.se

Lux-Case DEVICE NAME skal och tillbehör https://lux-case.se/samsung-galaxy-s8-26.html