Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Då var det dags igen för Samsung och nu kommer deras flaggskepp! Efter sina problem med Samsung Galaxy Note7 så kommer man nu med Samsung Galaxy S8 och den ser helt annorlunda ut sen tidigare. Samsung Galaxy S8 kommer med en 5.8-tum Super AMOLED display vad Samsung kallar ”Infinity-skärm”. Den sträcker sig nästintill över hela framsidan vilket gör att man ”får” en större display och mindre utrymme för en ram. Samsung använder sig som vanligt av Android som operativsystem och den drivs av en åttakärnig Exynos 8895 processor med 4 GB RAM. Inuti telefonen har du ett 64 GB lagringsutrymme där du kommer kunna spara allt men om nöden kräver så kan du utöka minnet med hjälp av ett mikroSD minneskort. Du kommer också få ta del av Samsungs smarta Bixby-assistent som låter dig kunna navigera runt i menyerna antingen via röstkommandon, text eller touch. Samsung Galaxy S8 finns att få i svart, grå, silver, blå och i guld färg.

Nu när Samsung Galaxy S8 finns ute i butikerna så kan du nu också handla skal, fodral och tillbehör för Samsung Galaxy S8 så att du kan skydda din telefon mot skador men också kunna använda på flera olika praktiska sätt. Hitta allt du behöver till din Samsung Galaxy S8 på Lux-Case.se!

Här på Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones och surfplattor, och på denna plats kommer du hitta skal till Samsung Galaxy S8. Ett skal kommer ge ett stabilt skydd mot repor och stötskador längs sidorna och på baksidan av telefonen, samtidigt som du kan använda enheten precis som vanligt. Du kommer hitta skal i en mängd olika färger och med olika motiv att välja mellan som du kan styla din smartphone med. Gå in och kolla bland våra många skal till Samsung Galaxy S8 och köp ditt skal idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy S8 skal

Att skaffa ett skydd för sin smartphone är ingenting nytt. När man köper en ny smartphone så blir man alltid rekommenderad att skaffa åtminstone ett skärmskydd till sin telefon, just för att skydda skärmen så att den inte får en massa fläckar eller repor. Ett gott råd tycker vi, man vill inte ha en skärm som är kladdig och full av repor. Det som också är bra att skaffa till sin smartphone är ett skydd mot stötskador och repor, vilket du kan få med ett skal! Här på Lux-Case kommer du hitta en massa olika skal som finns i olika färger och motiv, men även så är de också tillverkade av olika typer av material som ger olika skyddande egenskaper mot stötskador och repor. Är du på jakt efter ett skydd mot skador och repor för bakhöljet, skaffa ett skal för Samsung Galaxy S8 idag!

Samsung Galaxy S8 läderfodral

För er som är ute efter ett ännu mer praktiskt skydd för er Samsung Galaxy S8 så kan man använda ett fodral till sin enhet. Här på Lux-Case kommer du hitta fodral i olika designer som kan hjälpa dig skydda din enhet på olika sätt. Du kommer kunna hitta fodral som har en bältesögla som du sätter på bältet så att du kan få en snabb åtkomst till din telefon när du behöver den, men du kommer också få ett bra skydd mot slag, stötar och repor runt hela telefonen. Du kommer också kunna hitta klassiska fodral med ett flip lock som skyddar din enhet mot slag, stötar och repor. Dessa fodral är dessutom utrustade med kortfack, pengarfack och stativ för att göra din användning av din smartphone mycket smidigare. Du kommer kunna lämna din plånbok hemma och använda fodralet som en plånbok istället. Fodralen som du hittar här på Lux-Case finns i flera olika färger och mönster, och de är också tillverkade av olika typer av lädermaterial som du kan välja mellan. Så du vet att fodralet kommer sitta otroligt skönt i handen och den kommer inte glida dig ur händerna heller.

Samsung Galaxy S8 tillbehör

Det finns otroligt mycket produkter för smartphones när det kommer till tillbehör, just det kommer du hitta här på Lux-Case. För er som har börjat spela Pokémon Go så kan skaffa en powerbank här på Lux-Case! Vi har massor av powerbanks med olika egenskaper bl.a. powerbanks som kan ladda flera enheter samtidigt, powerbanks som kan ladda din enhet flera gånger på en enda laddning och mer. Gå in och kolla och handla en Powerbank idag!

Samsung Galaxy S8 skal - Lux-Case.se

Lux-Case DEVICE NAME skal och tillbehör https://lux-case.se/samsung-galaxy-s8.html