Samsung Galaxy Tab A 7.0

Samsung Galaxy Tab A 7.0
Samsung släppte en ny version av sin gamla Samsung Galaxy Tab A 7.0 i mars 2016, som blev deras nya Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016). Som namnet säger så har den en 7-tums LCD skärm med en upplösning på 800 x 1280 pixlar. Det visar att detta inte är en av deras flaggskepp av surfplattor men för vad den kostar så kan man inte klaga. Surfplatta använder sig av Android OS v5.1.1 (Lollipop) som troligtvis kommer kunna uppgraderas till v6.0 (Marshmallow). Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) använder sig också av ett Snapdragon 410 chipset eller ett Spreadtrum SC9830 chip beroende på vilken modell man väljer. Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) har också en Quad-Core 1.3 GHz processor eller en Quad-Core 1.5 GHz processor, även där beroende på vilken modell man väljer. När det kommer till kameran så är det något som modellerna har gemensamt, de båda har en 5 MP primärkamera samt en 2 MP framkamera för att kunna ha videosamtal med en vän eller familjemedlem.

För er som äger en Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) kan du nu handla skal, fodral och andra produkter för att kunna både skydda din enhet, men också för att komplettera de egenskaper som surfplattan har för fungera ännu bättre. Gå in och kolla vårt sortiment för Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) och skaffa de produkter som du behöver!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) - Skal

När det kommer till surfplattor och smartphones så är det viktigt att kunna skydda enheten, då de har blivit mer känsliga för skador än innan. Med Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) så är det inget undantag, utan om man inte är tillräckligt säker med den så är chansen stor att den kan gå sönder. För att undvika att ens enhet ska gå sönder så behöver man ett skydd, och det kan du få med ett skal till din Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016). Här på Lux-Case kommer du hitta skal i olika färger och mönster som du kan välja mellan, samt att de är tillverkad av olika material som man kan välja mellan. Gå in och kolla bland våra skal till Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) och skaffa din idag så att din surfplatta är skyddad mot slag, stötar och repor.

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) - Fodral

Ett annat alternativ som skydd för surfplattor är det populära valet som majoriteten väljer - fodral! Därför många ägare av en surfplatta väljer att ha ett fodral till sin surfplattor är att ett fodral är ett praktiskt alternativ som skydd, då fodral är utrustade med funktioner som ett skal inte har. Våra fodral till Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) är utrustade med ett stativ så att du kan, utan att hålla surfplattan, kolla på filmer eller annat som inte kräver att man håller i surfplattan på ett bekvämligt sätt. Du kommer hitta hela tiden behöva hålla i surfplatta utan stativet kommer göra det åt dig. Även kommer ett fodral skydda din surfplatta mot slag, stötar och repor på både framsidan och bakhöljet. Våra fodral finns också i olika färger och motiv att välja mellan samt fodral tillverkade av olika typer av lädermaterial. Gå in och kolla bland våra fodral för Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) och beställ din idag!

Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) - Tillbehör

Här på Lux-Case har vi inte bara ett enormt sortiment av skal och fodral. Vi har också ett enormt sortiment av andra produkter som du kan använda till din Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) för olika stunder. Bland annat kommer du hitta olika typer av biltillbehör här i vårt sortiment om du har tänkt att använda din surfplatta i bilen. Vi har också skärmskydd som kommer se till att du får ett stabilt skydd för skärmen mot repor, fläckar och fingeravtryck som ett fodral eller skal inte kan ge. Gå in och kolla vårt sortiment av produkter för Samsung Galaxy Tab A 7.0 (2016) och skaffa det du behöver!

Om du inte hittar det du söker efter, kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon så kan vi kolla om vi inte kan få in det.