Samsung Galaxy Tab E 9.6

Samsung Galaxy Tab E 9.6
Undersök vårt fantastiska sortiment av tillbehör, fodral och skal till din Samsung Galaxy Tab E 9.6 här på Lux-Case.se. Nu kan du styla din surfplatta så att den känns helt unik. Skräddarsy din surfplatta så att den fyller alla funktioner och krav för dig. Ska den användas för filmtittande så är det kan det behövas ett fodral med stativ som kommer i alla möjliga färger och mönster. Dessutom ger det en jättebra skydd för surfplattans 9.6” skärm mot repor och smuts. Även här på Lux-Case.se finns bilhållare till Samsung Galaxy Tab E 9.6, om det är så att du är ute och kör bil och använder surfplattan som GPS då den har en otrolig batteritid och stor skärm så att du inte kör vilse har du någonstans att ställa den. Som sagt, titta igenom vårt sortiment. Det finns stativ, cykelhållare, bilhållare, tillbehör & gadgets, hörlurar, mini-högtalare, USB-laddare, väskor, fodral och skal till Samsung Galaxy Tab E 9.6. Allting kan skickas hem till dig med snabb leverans och det är dessutom fri frakt, så tveka inte!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.
Samsung Galaxy Tab E Skal

Samsung Galaxy Tab E är en väldigt fin och väldigt lätt surfplatta med vikt på under ett halvt kilo. Den är byggd med en halkfri baksida så att man ska få ett bra grepp om surfplattan, men man kan aldrig vara för säker så varför inte skaffa ett skal till din Samsung Galaxy Tab E. Här på Lux-Case.se kan du hitta en mängd olika skal gjort av silikon, TPU, hård plast, metall och mycket mer. Dom finns dessutom i mängd olika färger och mönster så du kommer definitivt hitta det skal som passar dig eller personen som äger surfplattan om det är så att det är en present. Se till att skydda din surfplatta så att du slipper gå till verkstad och betala dyra reparations kostnader, för vem vill göra det? På Lux-Case.se kommer du hitta skalet som är för dig och du hittar det billigt, utan krångel, med snabb leverans som dessutom är kostnadsfri.

Samsung Galaxy Tab E Fodral

För dem som inte tycker om skal av någon anledning, var inte oroliga. Fodral finns till nästan alla surfplattor och självklart här på Lux-Case.se har vi fodral till Samsung Galaxy Tab E. Det som är så bra med ett fodral är att det skyddar både fram- och baksidan beroende på vad man väljer för fodral. De flesta fodral har ett stativ för att bekvämt kunna kolla på film eller surfa på nätet. Alla knappar och funktioner på surfplattan kommer självklart finnas tillgängliga för de som använder sin surfplatta i det vardagliga livet, har med sig den till jobbet eller helt enkelt tar med sig den när man åker på semester. Det finns fodral i massa färger och mönster av PU-läder, äkta läder, tyg etc. Det är bara att välja vilken som är för dig och visa upp den för dina vänner.

Samsung Galaxy Tab E Tillbehör

Tillbehör är ju ett måste när det gäller surfplattor, vare sig det är en laddare, en penna eller ett stativ. Var säkra på att Lux-Case, Nordens största utbud av mobiltillbehör, har vad du behöver. Hörlurarna som ingår med mobiler och surfplattor brukar inte vara av bästa kvalité men här kommer du hitta de hörlurar du behöver för att kunna lyssna på din musik eller kolla på film för att inte störa dom i din omgivning. Kolla in vårt sortiment av tillbehör till din Samsung Galaxy Tab E där vi har laddare, billhållare, kablar och mycket mer!