Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3

Samsung kommer nu ut med en helt ny surfplatta - Samsung Galaxy Tab S3! Denna kraftfulla surfplatta kommer med en 9.7-tums Super AMOLED-display om har en upplösning på hela 2048 x 1536 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 264 pixlar per tum. Samsung Galaxy Tab S3 använder sig av Android version 7.0 (Nougat) som operativsystem och med dess fyrkärniga Snapdragon 820 processor (2x 2.15 GHz och 2x 1.6 GHz) och 4 GB RAM minne får surfplattan en massa kraft för att snabbt kunna öppna och spela spel, använda program och andra appar. Samsung Galaxy Tab S3 kommer med ett 32 GB lagringsutrymme för att lagra sina appar, foton och spel, men om lagringsutrymmet inte är tillräckligt så kan man utöka det med ett microSD minneskort upp till 256 GB. Som om detta inte är nog så har Samsung Galaxy Tab S3 fyra AKG högtalare som ger ett fylligt och kraftigt ljud.

Nu när Samsung Galaxy Tab S3 finns att köpa kan du också handla skydd och tillbehör för Samsung Galaxy Tab S3 på Lux-Case.se! Här kommer du hitta allt som du behöver till din surfplatta för att skydda den mot skador och kunna använda den mycket smidigare. Välkommen till Lux-Case!

Letar du efter ett skydd till din surfplatta? På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika skal för Samsung Galaxy Tab S3 som du kan använda för att skydda din enhet mot repor och andra vardagliga skador. Våra skal kommer du hitta i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan för att styla din surfplatta med. Med våra skal kommer du kunna använda din surfplatta med kunskapen att den är välskyddad. Kolla in vårt enorma sortiment av skyddande skal för Samsung Galaxy Tab S3 idag!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Tab S3 skal

Surfplattor är en enhet som man ofta använder hemma, men det betyder inte att den är helt utan risk att skadas. På Lux-Case kommer du hitta ett av Sveriges största sortiment av skydd och tillbehör för smartphones och surfplattor, och nu kommer du handla det till Samsung Galaxy Tab S3! I vårt sortiment kommer du bland annat hitta skal till din Samsung Galaxy Tab S3 som kommer hjälpa till att skydda din enhet mot repor, stötskador och andra vardagliga skador som kan förekomma. Skalen till Samsung Galaxy Tab S3 som du hittar här finns i olika färger och med olika motiv som du kan välja mellan, och de finns t.o.m. tillverkade av olika material. Du kommer hitta exakt det skal som du är ute efter och har du tur så kan det skalet ha lite extra funktioner som gör den mer praktisk.

Men ett skal är inte det ända skyddet som du kan använda.

Samsung Galaxy Tab S3 läderfodral

Ett skydd som är otroligt populär bland surfplattor är ett läderfodral, och nu kommer du även kunna handla ett läderfodral till Samsung Galaxy Tab S3. I vårt sortiment kommer du hitta läderfodral som är tillverkade med olika texturer och finns dessutom i olika färger och med olika färgglada motiv som man kan välja mellan. Det som gör att fodral är ett populärt val att använda som skydd till en surfplatta är på grund av dess stativförmåga. Du kommer enkelt och bekvämt kunna kolla på filmer och serier på din Samsung Galaxy Tab S3 utan att du behöver hålla i den, och du kommer kunna prata videosamtal på ett smart sätt. Fodral är ett skydd som man verkligen behöver till sin surfplatta och på Lux-Case kommer du hitta en mängd olika att välja mellan.

Så kolla in vårt sortiment av Samsung Galaxy Tab S3 läderfodral och köp ett till din surfplatta idag!

Samsung Galaxy Tab S3 biltillbehör

På Lux-Case kommer du hitta en mängd olika tillbehör för surfplattor och äger du en bil så kan du också handla biltillbehör för Samsung Galaxy Tab S3 så att du kan använda din surfplatta i bilen. I vårt sortiment kommer du bland annat hitta bilhållare för Samsung Galaxy Tab S3 som kommer hålla i surfplattan medan du kör så att du alltid kan se innehållet samtidigt som du har full koll på trafiken.

Du kommer också kunna hitta billaddare så att du alltid kan ladda din enhet medan du kör så att batteriet aldrig tar slut. Kolla in vårt sortiment av biltillbehör till Samsung Galaxy Tab S3 och handla det du behöver idag!

Samsung Galaxy Tab S3 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Samsung Galaxy Tab S3 skal och tillbehör https://lux-case.se/samsung-galaxy-tab-s3.html