Samsung Galaxy Trend 2 Duos

Samsung Galaxy Trend 2 Duos

Skal, fodral och tillbehör till Samsung Galaxy Trend 2 Duos. Mobilen är den dubbla SIM variant av Samsung Galaxy Trend 2 smartphone. Denna telefon kommer med mellanklass funktioner och det riktar sig prisvärd smartphone segmentet. Denna smartphone kommer ur lådan med Android 4.1 Jelly Bean OS laddat i den. Denna enhet har också en 1,2 GHz dual core-processor som hjälper till dator av denna enhet. Här finner du massvis med Samsung Galaxy Trend 2 Duos skal, fodral och tillbehör som kommer att underlätta din vardag! Hos oss kan du handla online och få gratis leverans hem till din brevlåda! Vi har även cykeltillbehör, hörlurar och andra tillbehör till Samsung Galaxy Trend, Trend Lite, Trend 3 och Trend Plus.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Trend 2 Duos Skal

Här finner du skal till Samsung Galaxy Trend 2 Duos. Detta är en medelklass-pris telefon med 4 tums skärm. Samsung Galaxy Trend 2 Duos levereras med en snygg design och det är 11,35 mm tjock. Det finns ingen större designvariation mellan enda SIM eller dubbla SIM varianter. Mobilen kommer med ett 1500 mAh batteri. Vi på lux-case.se vill erbjuda det bästa av skal och tillbehör till Samsung Galaxy Trend 2 Duos. Därför har vi valt ut Samsung Galaxy Trend 2 Duos skal av högkvalitet och har tagit fram en mängd med olika färger så att du kan hitta din favorit! Vi har färger som, blå, rosa, gul, brun, lila, svart, grå, grön och dessutom har du massvis med olika mönster. Handla hos oss idag och få gratis leverans hem till din dörr!

Samsung Galaxy Trend 2 Duos Fodral

Förutom skal som vi kan erbjuda har vi också fodral till Samsung Galaxy trend 2 Duos. Med Samsung Galaxy Trend 2 Duos fodral kommer du att i alla fall skydda din smartphone till en längre livstid än vanlig. Våra fodral till smartphone är gjord av bra kvalitet och med snygg design. Du kommer att hitta din favorit fodral här hos oss! Detta mellanregister Samsung smartphone kommer med en rad olika media funktioner laddade i den. Det finns förinstallerade mediaspelare, sociala nätverk apps och spel apps tillgängliga i den här handen. Samsung Galaxy Trend 2 Duos också stöder flera anslutningsmöjligheter funktioner, inklusive 3G, WiFi och Bluetooth. Därför har vi tagit fram fodral som passar perfekt till din mobil. Kika och hitta din favorit fodral idag!

Samsung Galaxy Trend 2 Duos Tillbehör

Det är viktigt att vårdar sin mobiltelefon både inre och yttre form. Det beror på hur mycket du vill ta hand om mobilen. Hur som helst har vi på Lux-case de flesta prylar och tillbehör som kan hjälpa dig att skydda och vårdar det. Du kanske vill ha andra tillbehör för att pimpa upp din smartphone för att överföra en del av din personlighet. Vi har allt som du behöver till din Samsung Galaxy Trend 2 Duos. Vi vill att våra kunder ska få det bästa service och får varorna så snabb som möjligt. Därför skickar vi dagligen alla beställningar på samma dag, Gratis!