Samsung Galaxy Trend Lite

Samsung Galaxy Trend Lite

Tillbehör, skal och fodral till Samsung Galaxy Trend Lite - Allt som behövs för ett komplett bruk av din telefon. Från lek, till säkerhet, till mode - Här hittar du allt som du kan använda för att få ut mer av mobilen. Med våra mobilskal till Samsung Galaxy Trend Lite får du en mer stryktålig och vacker smartphone, detsamma gäller fodralen. Kombinera dessa med hörlurar, displayskydd och styluspennor. Skaffa biltillbehör, cykelstativ, laddare, USB-kablar och mini-högtalare till Samsung Galaxy Trend Lite. Du får, som alltid, gratis frakt på allt du beställer, oavsett orderstorlek! Slå till innan 17:00 så skickas din order samma dag. Vi har även skal, fodral och annat tillbehör till Samsung Galaxy Trend, Trend Plus, Trend 2 Duos  och Trend 3.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Trend Lite Skal

Snart finns det fler fräscha telefoner i Galaxy-serien än det finns galaxer i vårt universum, så det blir allt lättare att hitta något som följer exakta specifikationer, men svårare att veta vilken man vill ha. Den här är en fräsch, mellanstor telefon en bit ner i mellansegmentet av prisklasser. Våra mobilskal till Samsung Galaxy Trend Lite har utformats specifikt för den här modellen och passar således helt perfekt, utan att blockera dess uttag, knappar eller kameran. På tal om kameran kan vi konstatera att den har 3.15 megapixlar och videoinspelning, men ingenting utöver det vanliga. Det gör den dock inte mindre värd att skydda med ett Samsung Galaxy Trend Lite-skal, som du kan finna med mängder av varierande tryck, mönster och färgalternativ. Du kan ha ett mobilskal med spiraler av diamanter, eller ett med en knasig apa på, eller kanske ett skal till Samsung Galaxy Trend Lite som föreställer Kroatiens flagga? Möjligheterna är många när det kommer till fager betäckning för mobilen från Lux-Case.se, det vill säga utsökta Samsung Galaxy Trend Lite skal!

Samsung Galaxy Trend Lite Fodral

Det finns, tro det eller ej, ett annat sätt att hålla sin mobil lika fräsch som när den var ny på än med ett skal. Du kan istället välja ett fodral till Samsung Galaxy Trend Lite, som är handgjort av slitstarkt PU-läder, eller som framställts i äkta skinn. Med ett sådant Samsung Galaxy Trend Lite läderfodral är du garanterat lika moderiktig som din mobil är säker och tänk vad skönt det vore att kunna ställa telefonen på bordet med hjälp av de inbyggda stativ som finns i många av fodralen! Du kan hitta fodralet som har precis de egenskaper, färger och funktioner som du behöver. Alla Samsung Galaxy Trend Lite fodral erbjuds gratis frakt av Lux-Case.se!

Samsung Galaxy Trend Lite Mobiltillbehör

Du kan, efter att ha säkrat mobiltelefonens framtid med ett skal eller fodral, vidare begåva den med diverse accessoarer. Din smartphone kan bli ännu smartare med rätt tillbehör till Samsung Galaxy Trend Lite. För att kunna peka med ökad precision kan du köpa en blå stylus, för att matcha ditt blåa mobilskal. Många väljer ett par trendiga hörlurar tillsammans med skalen eller fodralen de köper, vilka vi har i många olika stilar och färger, så du ska kunna följa ett speciellt färg- eller stilschema.

Samsung Galaxy Trend Lite Displayskydd

Den här telefonen har, som du kanske redan vet, en 4” skärm av TFT-typ, med upplösningen 480 x 800 pixlar och ~233 pixlar per tum. En pekskärm är en trevlig sak, men det är också lätt hänt att den repas eller på annat sätt skadas, så vi föreslår att du använder ett Samsung Galaxy Trend Lite skärmskydd som en billig och säker investering. Förläng livet på din skärm avsevärt med hjälp av dessa fördelaktiga stycken av plastfilm. Den här telefonen kallades en gång Samsung Galaxy Fresh, men den Trenden verkar vara lite ute.