Samsung Galaxy Trend Plus

Samsung Galaxy Trend Plus

Skal, fodral och tillbehör till Samsung Galaxy Trend Plus. Här kommer du att hitta Samsung Galaxy Trend Plus. En mobil som är lite enklare både i design, funktion från Samsung, men trots det så har den fått riktigt bra kritik av dess användare. Själva designen är inget märkvärdig, den påminner bara om de flesta av Samsungs telefoner. Skärmen är på hela 4 tum och i den här prisklassen så är det faktiskt väldigt ovanligt att man har en så pass stor skärm. Även upplösningen på själva skärmen är något i överkant för sin prislapp, hela 480 x 800. På lux-case.se hittar du massvis med olika tillbehör till Samsung Galaxy Trend Plus som skal, fodral och andra tillbehör. Handla online hos oss idag och få gratis fraktleverans. Har du kommit fel? Letar du efter Samsung Galaxy Trend, Trend LIte, Trend 3 eller Trend Plus?

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Trend Plus Skal

Här hittar du massvis med olika stilar och mönster av skal din Samsung Galaxy trend Plus. Själva enheten har en skärm på hela 4 tum och är ovanlig stor skärm för den här prisklassen. Därför är det nödvändigt att man skyddar skärmen mot skador och repor. Just när det gäller att dämpa stötar på kan vi föreslå TPU eller Samsung Galaxy trend Plus silikonskal just för sin absorptionsförmåga men i många fall är plastskalen eller trä-skal lika bra på den biten. Vårt massiva utbud av Samsung Galaxy trend Plus skal gör det lättare för dig att hitta någonting unikt, särskilt tilltalande för just dig.

Samsung Galaxy Trend Plus Fodral

Samsung Galaxy trend Plus är en smartphone med starka färger och hög kontrast. Surfa, läs mail och tidningar utan problem, se foton och filmer med hög kvalitet. Vi på lux-case.se har massvis med olika material och modeller av fodral till Samsung Galaxy trend Plus som, fodral med magnetlås, fodral med inbyggd med korthållare, smartview, flip-funktion med lädermaterial och annat. Det är nämligen så att ett Samsung Galaxy trend Plus läderfodral som framställts i äkta skinn inte bara lock  läderfantaster, dessa tilltalar alla människor med god smak. Förutom det finns sådana Samsung Galaxy trend Plus fodral i lila, grönt, rosa ormskinn, röd nötskinn, blått, orange, och svart gör bara saken bättre.

Samsung Galaxy Trend Plus Tillbehör

Hos oss kan du hitta allt tillbehör till Samsung Galaxy trend Plus som du kan tänkta dig. Hos Lux-case.se kan du hitta bland annat skal, fodral, armband, displayskydd, påsar, väskor, biltillbehör, bilhållare, billaddare, stativ, hållare, mini högtalare, cykeltillbehör, kablar m.m. Vi på lux-case.se har över 25000 olika tillbehör som vi skickar dagligen för att försäkra en så snabb leverans som möjligt. Helt gratis!