Samsung Galaxy Trend

Samsung Galaxy Trend

Samsung Galaxy Trend är en mid-range mobil som för tankarna till en mindre och något tjockare version av Samsung Galaxy S3. Det som lockar med mobilen är möjligheten att ha dubbla SIM-kort, vilket är perfekt för de som är på resande fot. Men den plastiga, vita designen passar inte alla och Det är därför vi erbjuder ett stort urval av Galaxy Trend skal med en mängd olika motiv, material, färger och mönster. Alla varor du ser i butiken finns i lager och skickas direkt hem till dig, helt utan extra kostnad. Vi har även skal, fodral och annat tillbehör för Samsung Galaxy Trend 2 DuosSamsung Galaxy Trend PlusSamsung Galaxy Trend 3 och Samsung Galaxy Trend Lite.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Skal till Samsung Galaxy Trend

Det enda som saknas när du har den här grymma telefonen i dina labbar är ett trendigt mobilskal och här på Lux-Case.se har vi det största utbudet av Samsung Galaxy Trend-skal! Du kan frossa i skydd som är enfärgade, enkla, består av silikon eller TPU och gör din smartphone mer stöttålig. Du kan välja ett mobilskal som är format som en nallebjörn, kyckling eller pingvin. Du kan köpa ett rosa skal till Samsung Galaxy Trend som är fläckat av flärdiga gula blommor, blandade röda fjärilar och knasiga gröna mönster. Ska det vara hårt eller mjukt? Grått eller vitt? Glansigt eller matt? Svart eller brunt? Ska det vara heltäckande eller bara en Galaxy Trend-bumper? Här kan du plocka ut skalen som passar dig bäst! Låt dem uttrycka hur du mår, din modestil eller bara ha din favoritfärg. Skulle det inte räcka med ett vanligt skal kanske vi kan fresta dig med...

Fodral till Samsung Galaxy Trend

Dessa ger på sitt egna vis mer skydd än skalen gör, eftersom ett Samsung Galaxy Trend-fodral även har en lucka som skyddar din skärm. Det är fortfarande värt att använda ett skärmskydd, men så länge du inte använder din mobil vet du att den är supersäker i sitt sofistikerade läderfodral för Samsung Galaxy Trend. Det kan komma utrustat med extrafunktioner som får det att kittla i fingrarna av spänning. Vad är dessa finesser? Jo, det kan vara en plånbok i form av kortfickor, där du tryggt kan förvara dina sedlar, kreditkort, ID-kort eller andra platta saker. På så vis slipper du bära med både plånboken och ditt flip-fodral till Galaxy Trend. Lämna mer utrymme i fickorna! En annan vanlig bonus är att man kan vika om fodralet så att det används som stativ för telefonen, vilket är perfekt för att se på film, spela spel eller bara vila händerna en stund.

Tillbehör till Samsung Galaxy Trend

Utöver alla skal/fodral finns det naturligtvis många andra tillbehör till din kära smarttelefon. Ett par hörlurar behövs alltid, samt en USB-laddare. Till laddaren behöver du kablar och varför inte köpa dem i samma färg? Du kan ha smartphone-accessoarer i lila eller turkost, blått eller beige, guld eller silver. Ett av de viktigaste tillbehören är ett Samsung Galaxy Trend displayskydd, som exempelvis blockerar vassa saker från att göra repor i din skärm, samt klibbiga fingrar från att fläcka ner den. Du får fri frakt på alla skal, fodral och tillbehör – Slå till idag!