Samsung Galaxy W

Samsung Galaxy W
Samsung Galaxy W Skal & Tillbehör - Behöver du ett mobilskal eller något tillbehör till din Samsung Galaxy W? I så fall har vi allt du kan tänka dig i vårat stora sortiment på över 700 produkter! Allt du beställer skickas med fri frakt!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy W

En smarttelefon av Samsung, även känd som Galaxy Wonder, med Android som operativsystem. Kallas ibland för lillebror till Galaxy S2, eftersom W är en något simplare version av den. Visuellt sett är det en smakfullt utformad smarttelefon med rundade hörn – 115.5 mm hög, 59.8 mm bred och 11.55 mm djup, vikten är 114.7 gram – En relativt nätt och lätt smartphone. Stor 3.7-tums skärm med en upplösning på 480x800 pixlar (WVGA TFT LCD). Snabb CPU på 1.4 GHz, som tillåter dig att använda telefonen utan fördröjningar. 512 megabyte RAM-minne och 4 GB för lagring. Kamera med 5 megapixlar och LED-blixt, kan filma i HD (720p).

Om du behöver något tillbehör till din Galaxy W så kan vi på Lux-Case.se hjälpa dig! Vi har Sveriges största utbud på mobila accessoarer! Skal av olika färger, olika material, olika former – Välj det som passar dig bäst! Eller det som passar din outfit? Eller ett skal för varje outfit!? Möjligheterna är många. Ska du jogga med telefonen så kan du köpa ett sportarmband, ska du köra med den kan du köpa en bilhållare. Vi har alltid GRATIS leverans och en prisgaranti som helt enkelt är oslagbar. Hittar du ett pris som slår vårt så matchar vi det!