Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Samsung Gear Fit 2

Samsung Gear Fit 2

I kriget om smartwatches och pulsklockor finns även Samsung som ger ut klockor då och då. Denna gång handlar det om Samsungs nya Samsung Gear Fit 2 som har en 1.5-tum böjd Super AMOLED display som ser otroligt snygg ut med dess böjda skärm. Denna klocka precis som namnet säger är för de som tränar men klockan har ändå några små praktiska funktioner som många pulsklockor inte har. Den kan räkna ut ens puls, distans, aktivitet och hur mycket kalorier som man har bränt precis som många andra pulsklockor, men det som gör den lite speciell är att den har en inbyggd Spotify applikation! Om du har ett Spotify konto så kan du kontrollera din musik via klockan istället för att använda din telefon, vilket kan bli rätt bökigt om man är mitt uppe i sin träning. Samsung Gear Fit 2 är också vattenresistent, du kommer inte kunna dyka med den ute i havet men du kommer inte behöva oroa dig över att den ska gå sönder på grund av regn.

På Lux-Case kan du nu handla alla typer av skydd och tillbehör för Samsung Gear Fit 2 som du kan behöva för att använda din Samsung Gear Fit 2 på ett säkert och smidigt sätt. Vi har bland annat skärmskydd för Samsung Gear Fit 2 så att du kan skydda dess utsökta display. Vi har också armband för Samsung Gear Fit 2 så att du kan styla om din klocka precis som du vill. Gå in och kolla våra produkter för Samsung Gear Fit 2 idag!

3 artiklar

per sida

3 artiklar

per sida

Samsung Gear Fit 2 - Skärmen är klockan

Att dagens träningsklockor är beroende av batteri och att skärmen har blivit klockan är ingen nyhet för många. Innan var träningsklockor nästintill oförstörbara med deras robusta design, så är det inte nu. Nu handlar klockans hårdvara lika mycket som klockans design, hur den sitter runt armen och hur mycket man kan få in i en klocka. Därför är det viktigare än någonsin att skydda sin träningsklocka mot diverse skador, och du kan skydda en del av dom med ett skärmskydd! Här på Lux-Case kan du hitta skärmskydd för Samsung Gear Fit 2 som kommer skydda träningsklockans skärm mot repor, fläckar och fingeravtryck så att skärmen kan förbli ren och fin under dess användning. Skärmskyddet kommer ta emot allt stryk som kan hända skärmen inom de aspekter som skärmskyddet kan skydda skärmen på, och sedan när skärmskyddet blir slitet och gammalt så kan du enkelt ta bort den och applicera på ett nytt skärmskydd. Se till att skaffa ett skärmskydd till din Samsung Gear Fit 2 innan skärmen kommer bli skadad.

Samsung Gear Fit 2 - Styla din klocka precis som du vill

Vi har också produkter för Samsung Gear Fit 2 som du kan handla för att styla din träningsklocka precis som du vill. I vårt sortiment kommer du bland annat hitta armband i olika färger som du kan välja mellan för att få en ny look till din träningsklocka. Vill du matcha din klocka med dina kläder eller annat så kommer du hitta den färgen som du är ute efter här på Lux-Case. Gå in och titta idag och skaffa ett nytt armband till Samsung Gear Fit 2 så att du är förberedd om det nuvarande armbandet går sönder.