Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

När det kommer till Smartwatches gäller det samma sak som med smartphones. Man måste ta hand om dom annars går dom sönder eller börjar fungera dåligt och har fula märken. När det kommer till Samsung Gear S2 gäller det samma sak. Speciellt när den ser ut att vara från framtiden med sin stilrena design. Här på Lux-Case kan du hitta skyddande skal för inte repa något på klockan så att den är så gott som ny. Skalen finns även i olika färger också om man vill styla om klockan helt. Du kan även hitta kablar här i olika längder som man behöver för att ladda sin klocka och även stativ för att avlasta klockan när man sover och så att den står snyggt när du inte använder den. Det är bara att gå in och kolla bland dom varor vi har, du kanske hittar något för dig. Även så har du alltid fri frakt när du handlar på Lux-Case oavsett hur mycket eller hur lite du handlar. Det är även snabb leverans när du handlar och beställer du innan klockan 17:00 så skickar vi din beställning samma dag!

43 artiklar

per sida

43 artiklar

per sida

Samsung Gear S2

När Samsung lanserade sin smartwatch Samsung Gear S2 blev folk lite förvånade. För det första så kom Samsung Gear S2 med en rund display design. Sedan för det andra så följer Samsung Gear S2 andra smartwatch trender som gör att den har vad folket vill ha. Samsung Gear S2 har en 1.2-tum cirkulär AMOLED display med en upplösning på 360 x 360 pixlar. Som många andra smartwatches så har Samsung Gear S2 funktion för att göra telefon samtal, använda som MP3, MP4 spelare. Dessutom så har Gear S2 stöd för trådlös laddning, att lägga klockan på en laddnings platta för att ladda enheten utan att koppla in någon kabel till den gör den mycket enklare att hantera. Nu äntligen kan alla ni som har en Samsung Gear S2 handla skydd och tillbehör till er enhet. Lux-Case.se är specialiserade på skal, fodral och mobiltillbehör till smartphones och surfplattor men även nu har specialiserat sig på smartwatches också.

Samsung Gear S2 Skydd

Vanligtvis när man tänker på ett skydd till sin digitala enhet är det ett skal eller fodral man har som skydd. Smartwatches har inget skal eller fodral för det gör att den inte kommer sitta eller kännas bra kring handleden. Istället använder man ett förstärkt skärmskydd som nu också finns till Samsung Gear S2. Det som gör att skärmskyddet räcker gott och väl är att skärm skyddet är reptålig och slagtålig. Den har också en fettavvisande beläggning som gör att fingeravtryck på skärmen inte syns, så att man ska kunna se innehållet på skärmen utan några problem. Skaffa ett displayskydd till din Samsung Gear S2 idag och var skyddad mot oväntad olyckor. Alltid också, beställer du innan klockan 17:00 kommer vi skicka din order samma dag så att du inte behöver vänta längre än vad du behöver.

Samsung Gear S2 Tillbehör

Du kan också handla extra tillbehör som gör att du får en enklare vardag. Kolla in vårt sortiment idag! Du får dessutom FRI FRAKT på allt du handlar här på Lux-Case.se så du kan även kolla in vad vi har till din telefon eller surfplatta. Du kanske hittar något du inte trodde fanns.