Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3

Samsung Gear S3

Med smartwatches så har det börja handla mycket om design. Smartklockor har både runda skärmar och mer rektangulära skärmar. Med Samsungs nya smartwatch Samsung Gear S3 så kommer man få se en klassisk design. Klockan har en 1.3-tum rund skärm med Super AMOLED teknik, och med dess upplösning på 360 x 360 pixlar så har skärmen en pixel densitet på 278ppi. Skärmen är sedan i sin tur belagd med Corning Gorilla SR+, som hjälper till att skydda skärmen mot skador. Samsung Gear S3 använder sig av OS 9 Tizen (v.2.3.2) som operativsystem, och med dess 1GHz Dual-Core processor tillsammans med dess RAM på 758MB så får klockan dess kraft. Man ansluter Samsung Gear S3 till sin smartphone för att kunna sammanstråla dom tillsammans för att få notifikationer om vad som sker på telefonen, plus att man kan ha applikationer på klockan för att kunna använda den för andra funktioner.

Är du en ägare av en Samsung Gear S3, så kan du nu handla armband och skydd för smartklockan här på Lux-Case.se! I vårt utbud kommer man kunna hitta armband i olika färger och av olika material som man kan välja mellan för att styla klockan med, och med ett skärmskydd till klockan så kommer man få ett skydd mot repor och fläckar. Ta en titt idag och skaffa det du behöver till Samsung Gear S3.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Samsung Gear S3 - Armband och Skärmskydd

Allt fler smartklockor börjar komma ut på marknaden och då kommer även fler tillbehör till de enheterna. Här på Lux-Case kan man nu handla klockarmband och skärmskydd till Samsung Gear S3 så att man kan skydda klockans skärm mot skador och för att kunna styla den precis som man vill. Är man inte nöjd med klockarmbandet man får med i förpackningen, så kan man skaffa andra klockarmband för att kunna styla klockan så att den passar med ens klädstil. Då en smartklocka är beroende av en skärm för att kunna använda den så är det viktigt att man tar hand om den, och det är där ett skärmskydd kommer in. Här kommer man hitta skärmskydd som kommer hjälpa till att skydda skärmen mot repor, smuts och fläckar, utan att offra skärmens funktionalitet. Skärmskyddet är väldigt enkel att applicera på och när den sedan har blivit sliten av långtids användning, så är det bara att byta ut skärmskyddet mot ett nytt. Inga rester och andra saker kommer att sitta kvar på skärmen när man tar bort skärmskyddet. Se till att skaffa dina extra klockarmband och skydd till din Samsung Gear S3 idag!