Samsung TabPro S

Samsung TabPro S

Nu har den kommit! Samsungs nya Galaxy TabPro S med en massa smidiga funktioner. Dessutom så är den bara 6,3mm tunn och har en 12 tums skärm lika stor som en iPad Pro. Det kan då vara väldigt bra att skaffa sig ett skydd tills sin nya surfplatta så att din Galaxy TabPro inte får några otäcka skador. Här på Lux-Case kan du hitta skal och fodral för att ge din surfplatta ett stabilt skydd. Ett skal ger ett baktäckande skydd medan ett fodral ger ett heltäckande skydd, både framsidan och baksidan. Är det så att du inte är ute efter varken ett skal eller fodral finns det istället tillbehör du kan handla. Här har vi hörlurar, kablar, laddningsadapter, bilhållare, stativ och mycket mer. Bil hållaren gör att smidigt kan använda din surfplatta i bilen om du behöver använda den som en GPS istället för din telefon. Du får en större skärm att se vart du ska och även blir den smidigare att använda också. Om detta låter något för dig kan du även passa på att skaffa en billaddare som du självklart hittar här på Lux-Case. Allt som du handlar här på Lux-Case skickas snabbt hem till dig och du har FRI FRAKT på allt du handlar.

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Samsung Galaxy TabPro S Skal och Fodral

Det finns något väldigt speciellt med Samsung Galaxy TabPro S när man håller i den. Inte bara för att det är en 12-tums skärm men även att den är lite tunnare än Apple iPad Pro med en tjocklek på 0.25-tum. Den har även ett tangentbord som medföljer för att göra surfplattan till en laptop, men det som skapar en säkerhetsrisk för surfplattan är dess tjocklek. Med att den 0.25-tum tjock och att den väger nära 700 gram gör att den är otroligt lätt att tappa eller helt enkelt bara stöta till så att den faller och går sönder. Till Samsung Galaxy TabPro S är ett skal eller fodral bland det första du ska köpa till din surfplatta. Att ge ett skydd till sin surfplatta är bland det viktigaste man kan göra vare sig det är ett skal eller fodral, båda alternativen kommer hjälpa till att skydda din surfplatta. Skal och fodral finns i alla färger, mönster och material. Bland skalen kan du hitta TPU-skal, gummiskal, metall skal och mer. Även fodralen du hittar här på Lux-Case finns i olika förger, mönster och material för att du ska hitta det skydd som passar dig bäst. Det som också gör fodral det mest populära alternativet till en surfplatta är just dess praktikalitet att kunna förvandla ett skydd till ett stativ, för att underlätta filmtittande, spel och användning av internet. Oavsett om du väljer att ta ett skal eller fodral är det viktiga bara att du skaffar ett skydd. Utan ett skydd ökar bara chansen att din surfplatta kan gå sönder ju längre du har den.

Samsung Galaxy TabPro S Tillbehör

Tillbehör till en produkt kan antingen vara det roligaste att kolla efter eller det tråkigaste. Allt beror på vad man behöver eller vill ha. Här på Lux-Case kan du hitta en mängd med tillbehör och lite mer. Som vanligt kan du hitta kablar om den du har är för kort eller trasig. Du kan hitta hörlurar för att kunna lyssna på din musik ifred bortkopplad från allt annat. Högtalare kan du också hitta här om det är så att du behöver lite extra kraft i ljudet. Kolla in dessa produkter och mycket annat som finns på Lux-Case. Vi garanterar att du inte kommer gå tomhänt härifrån, dessutom erbjuder vi fri frakt på vad du handlar så du har ingenting att förlora.