Samsung Xcover 4

Samsung Xcover 4
Samsung Xcover 4

I mars 2017 annonserade Samsung att man kommer ut med en ny smartphone, och man har då valt att gå tillbaka och göra en slitstark smartphone, hellre än en ny topptelefon. Den nya telefonen heter Samsung Galaxy Xcover 4, och kommer med en 5-tums LCD display som har en upplösning på 1280 x 720 pixlar vilket ger en pixeldensitet på 294 pixlar per tum på displayen. Inuti så finns en i skrivande stund overifierad 1.4 GHz fyrkärnig processor och 2 GB RAM som ger kraft till telefonen och dess operativsystem Android 7.0 (Nougat). Med Samsung Galaxy Xcover 4 så får man ett lagringsutrymme på 16 GB men om detta inte skulle vara tillräckligt så kan man använda sig av ett mikroSD minneskort för att utöka minnet på telefonen (upp till 256 GB). Med telefonen får du också en 13 megapixel bakkamera och en 5 megapixel framkamera, och då Samsung Galaxy Xcover 4 är den första i serien som är IP68-klassad (vattentät och dammtät) så kommer du kunna ta bilder under vatten.

Nu när Samsung Galaxy Xcover 4 finns att handla, så kommer man också kunna handla skydd och tillbehör till enheten, och det kan du göra här på Lux-Case. Du kommer hitta en mängd olika skal, fodral och tillbehör så att du kan skydda din Samsung Galaxy Xcover 4 mot skador och bättre kunna använda den och dess funktioner.
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Samsung Galaxy Xcover 4 - Skal

Vi har alla varit där när vi har råkat tappa telefonen på golvet och varit livrädda över om telefonen klarade sig. Ibland har den gjort det, ibland inte. Vi är alla rädda för att tappa vår telefon nu mera med god anledning, är den sönder måste vi lägga mycket pengar på en reparation eller en helt ny telefon. Nu kan du som äger en Samsung Galaxy Xcover 4 handla skal till din smartphone här på Lux-Case.se så att du slipper oroa dig för sådant. Med ett skal ser du till att skydda baksidan och kanterna på din smartphone, som dessutom absorberar en del av tapp skadan eller stöten så chansen att din telefon kommer gå sönder har minskat drastiskt. Alla fodral som du hittar här på Lux-Case.se är gjorda av olika material med olika egenskaper. Dom finns också i olika färger och mönster som ser till att styla om din smartphone så att den antingen ser rolig ut, betydelsefull eller om du bara väljer en färg som passar bra med din Samsung Galaxy Xcover 4. Se till att skaffa ett skal till din Samsung Galaxy Xcover 4 så du inte behöver oroa dig för din smartphone.

Samsung Galaxy Xcover 4 - Fodral

Ett annat alternativ till ett skydd som inte bara kommer skydda din smartphone, men även ge den och dig lite klass också. Med ett fodral av läder kommer du inte bara kunna skydda din smartphone men du kommer även få allas ögon riktade mot dig. Det är alltid något speciellt med en person som har ett fodral till sin smartphone, det kan beror på att ett fodral erbjuder ett litet mysterium med att man inte kan se telefonen när fodralet är stängt. Sedan är ett fodral väldigt praktiskt också med att den har plats där du kan förvara din kort om du inte har tillräckligt med plats eller om det är kort som är väldigt Samsung Galaxy Xcover 4 viktiga till dig. Sedan kan du också använda ett fodral som ett stativ så du kan njuta av dina filmer och videoklipp utan att behöva hålla i telefonen.

Samsung Galaxy Xcover 4 - Tillbehör

Även här på Lux-Case.se kan du också handla tillbehör till Samsung Galaxy Xcover 4 om det är det du helst vill ha. Bland våra tillbehör hittar du laddare, kablar, hörlurar, högtalare, sportarmband, billaddare och mycket mer. Se till att skaffa allt som du behöver här på Lux-Case.se till din Samsung Galaxy Xcover 4 idag! Allt du beställer här på Lux-Case.se skickar vi snabbt och smidigt hem till dig utan några problem så du ska få njuta av dina produkter så snabbt som möjligt.

Samsung Xcover4 skal - Lux-Case.se

Lux-Case Samsung Xcover4 skal och tillbehör https://lux-case.se/samsung-xcover-4.html