Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Samsung

Mobilskal Samsung - Samsung Electronics är en av världens ledande mobiltelefontillverkare och världens näst största tillverkare av halvledarkretsar. De har skapat många kända mobiltelefoner och surfplattor, till vilka vi har alla mobiltillbehör som behövs! Vi här på Lux-Case.se har Nordens största urval av skal, fodral och andra tillbehör till alla Samsungs smartphones, så som Samsung Galaxy S4, S3, S2 och Samsung Galaxy S5.

Vi vill att du som ägare av en Samsung-telefon ska få chansen att anpassa telefonen efter din egen smak, det är därför erbjuder vi ett så otroligt brett spektrum av skal, läderfodral, väskor, USB-kablar, laddare och andra användbara tillbehör till ett billigt pris. Med så många färgalternativ som möjligt och en uppsjö av designer! Du kan skaffa ett helt set av tillbehör i samma nyans! Vi erbjuder dessutom gratis frakt på alla ordrar, oavsett storlek! Skaffa ett Samsung-skal redan idag!

Bläddra igenom tillbehör för alla Samsung produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Samsung - Skal, Fodral & Tillbehör

Ett multinationellt konglomerat vars huvudkontor är i Samsung Town, Seoul, Sydkorea. Som världens största IT-företag och en av världens största elektronikutvecklare har de väldigt många kända produkter på marknaden. Alla känner väl till Samsungs smartphones nu för tiden? Här på Lux-Case.se är vårt mål att ha det största utbudet av tillbehör och mobilskal till Samsung-telefoner. Du kanske vill ha skal till Samsung Galaxy S5?

 

Samsung var en stor del av Sydkoreas hyperutveckling som följde Korea-kriget. De utgör hela 17% av landets BNP! Världens största mobiltelefonfabrik grundades 2013 av företaget. Där kommer de fortsätta satsningen på att dominera mobilbranschen i en allt mer utmanande marknad. Många av de gamla jättarna är kvar, vissa har köpts upp eller förvandlats för att få nya krafter i striden, det dyker dessutom ständigt upp nya utmanare som Kazam, Huawei och Oppo. Med sin ofantligt populära S-serie har de lyckats greppa tag om en stor marknadsandel och 2013 års toppmodell är en respekterad kandidat. Vi erbjuder ett mångfaldigt utbud av skal till Samsung Galaxy S4 och alla de äldre modellerna som S2, S3, Pocket, Ace 3, Core, Express och Galaxy S Advance.

 

I många fall är det endast flaggskeppen som omtalas, det ska vara den fetaste prestandan, den smidigaste designen och de smartaste funktionerna – Annars är det inte värt att tala om. Enligt vissa. Sanningen är dock att smartphones i mellanskiktet och på ingångsnivån blir allt bättre och allt vanligare. Växande efterfrågan i länder som Kina och Indien skapar nya nischer. Ta exempelvis den coola Samsung Galaxy Trend eller Trend 3 Note-serien erbjuder extra stora telefoner, så kallade phablets, för den som behöver skärmyta framför t.ex. vattentäthet eller processorkraft. Vi har skyddsskal till Samsung Galaxy Note 3 som håller den intakt istället för att splittras när det sker en olycka.

 

En annan specialmarknad är för mindre telefoner. Toppmodeller skryter gärna med sina skärmar omkring 5", men för vissa räcker det med betydligt mindre och för dem erbjuder Samsung sina Mini-varianter av flaggskeppen. Formatet begränsar hur maffiga komponenter som kan klämmas in, så prestandan är lägre, men inte så pass mycket att det märks under vanligt bruk. Med displayskydd till Samsung Galaxy S3 Mini , kameramobilen S4 Zoom eller övriga modeller kan du vara mer säker på att glaset hålls fritt från repor och smuts.

 

De producerar, som du säkert känner till, även surfplattor / tablets. Till dessa finns det urläckra fodral, som både skyddar t.ex. din Galaxy Tab 3 10.1" och ger den lyxkänslan av ett läderfodral. För ett stötabsorberande skydd föreslår vi TPU- eller silikonskal till Samsung. Det finns även ett brett urval av bumpers, hybridskal, kombinationsskal och skydd som är framställda i metall, trä, gummi, polykarbonat och plast.