Samsung

Här på Lux-Case kan du som äger en Samsung smartphone, surfplatta eller smartklocka handla de skydd och tillbehör som du behöver till din enhet så att den är skyddad mot repor och andra vardagliga skador som kan förekomma. I vårt sortiment kommer du hitta fodral, klockarmband, skal och skärmskydd som kommer göra just detta. Med ett fodral kommer du få ett heltäckande skydd samtidigt som du kan använda den som en plånbok och som ett stativ. Förutom att du kommer hitta en massa olika skydd för Samsung enheter så kommer du också hitta en massa olika tillbehör som kommer göra din användning av din enhet bättre och mycket smidigare. Bland annat kommer du hitta högtalare som du kan använda med din Samsung enhet vilket kommer göra att du kommer få ett bättre ljud när du spelar musik, men också så har de speciella egenskaper som gör högtalaren unik. Du kommer även hitta biltillbehör som gör att du kan använda din smartphone eller surfplatta i bilen, och vi har även olika cykeltillbehör som gör att du kan använda din enhet medan du cyklar. Vi har även hörlurar, laddare, kablar, powerbanks, mobilpåsar, väskor och många andra tillbehör. Så se till att skaffa allt du behöver till din Samsung enhet idag!
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
  1. Gummerad PC-plast Telefonskal för Samsung Galaxy S7 Edge - Vit
    Special Price 109,00 SEK Regular Price 139,00 SEK
Visa som Grid Listvy

1 Artikel

per page
Sätt fallande sortering
Att man ska vara rädd om sin smartphone eller sin surfplatta är det inget snack om sak. Men olyckor kommer alltid att hända och då är det viktigt att man har ett skydd till sin enhet. Här på Lux-Case kommer du bl.a. hitta skal för Samsung smartphones och surfplattor som kommer hjälpa till att skydda enhet mot repor och stötskador så att den inte får några fula märken eller skråmor. Vi har skal för Samsung smartphones och Samsung surfplattor i olika färger och med olika motiv som man kan välja mellan, så det finns definitivt ett skal för alla. Även så är våra skal tillverkade av olika material, så är man ute efter något specifikt material som skalet ska vara tillverkad av så kommer man kunna hitta det här. Skaffa ett skal till din Samsung enhet idag så att den är skyddad mot eventuella skador och märken.

Ett annat alternativ som man kan använda som ett skydd till en smartphone eller en surfplatta - är ett fodral! Ett fodral kommer inte bara ge ett bra skydd mot repor, stötskador och andra vardagliga skador runt om enheten, utan ett fodral kommer också med praktiska funktioner som man kan använda för att smidigare kunna använda sin enhet och enklare ta sig runt i sin vardag. Fodral är ofta utrustade med kortfack och ett pengarfack, vilket kan hjälpa en rejält att ta sig runt i sin vardag. Man kan ha med sig sina viktigaste kort i fodralet och man kan ha lite småpengar med sig för när man behöver det. Ett fodral kan man ofta också använda som ett stativ för att smidigt kunna kolla på filmer och videoklipp, så det finns en massa praktiska saker att göra med ett fodral. De fodral som du kan hitta här till Samsung enheter finns i olika färger och med olika motiv att välja mellan, så det finns ett fodral för alla här på Lux-Case.se.

Att man kommer använda sin smartphone eller surfplatta för mer än bara ringa, surfa på nätet och skicka meddelande är självklart. Här på Lux-Case har vi en massa tillbehör till din Samsung smartphone, smartwatch eller surfplatta, som du kan använda till din enhet. Bland annat har vi hörlurar som finns med en inbyggd mikrofon, vilket kommer underlätta telefonsamtal drastiskt. Vi har också portabla högtalare, powerbanks, billaddare, bilhållare, klockarmband och en massa andra produkter. Skaffa dina tillbehör till din Samsung enhet här på Lux-Case.se, och använd din enhet på ditt unika sätt.