• Störst utbud i Sverige
  • Trygg handel
  • Fri frakt

Polar A360: Armband, remmar och skärmskydd

Polar A360 Polar A360 Är ett modernt aktivitetsband som både kan mäta din aktivitet, träning och sömn och genom appen Polar flow får du feedback på din aktivitet, träning eller sömn du kan även dela med dig eller se dina vänners träning, Polar flow appen finns både för din smartphone och dator, du kan även koppla ihop din Polar A360 trådlöst eller via USB. När du använder din Polar kan du även ställa in så du får notisar från din smartphone direkt i ditt aktivitetsband eftersom den har en inbyggd tdt-skärm som är 13x27mm och har 80x160 pixlar med en bra ljusstyrka så du alltid kan se bra på skärmen. Polar A360 har även en unik batteri tid på en till två veckor, beroende på hur ofta du har på klockan i träningsläge. Har du nu en Polar A360 är det ju alltid bra att skydda den om olyckan skulle va framme så varför inte skaffa ett skärmskydd eller ett extra unikt klockband att ha på sig vid träning och ett på fritiden? Isåfall kika in här på Lux-case på deras bredda sortiment som har något i allas smak, vi har allt från till exempel stilrena klockband, skärm skydd och laddare. Allt finns desutom i många olika unika modeller, märken och färger.
8 artiklar
Sätt stigande sortering
8 artiklar
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
Specialpris 319,00 SEK Ordinarie pris 399,00 SEK
8 artiklar
Sätt stigande sortering
8 artiklar

Klockband, remmar och armband till Polar A360.

Inte bara tittar du på din Polar A360 smartwatch hela dagen, andra gör det också - för det är inte bara en annan teknisk pryl som din TV eller ditt kylskåp: det är en accessoar. Du bör därför kunna anpassa din Polar A360 på samma sätt som du gör med kläderna du har på dig. Alla är annorlunda när det kommer till kläder och stil, vilket är anledningen till varför vi har något som passar alla när det kommer till Polar A360 armband och remmar. Vårt breda utbud har allting från klassiska Polar A360 läder armband till mer moderna Polar A360 textil remmar. Vi erbjuder också stilrena och tidlösa Polar A360 metall armband samt mer minimalistiska Polar A360 nylon armband. Du kanske vill imponera på kollegorna med ett lyxigt Polar A360 armband i rostfritt stål, eller så kanske du vill se till att din smartwatch sitter bekvämt och säkert på handleden medan du är ute och springer med ett tålig Polar A360 silikon armband - du kanske letar efter båda! Hur det än är, så kan du hitta det hos oss.

Skal och cases till Polar A360.

Behöver din Polar A360 en ny look, eller vill du bara skydda den lite extra? Kanske både och? Du har trots allt din Polar A360 på handleden hela dagen, så varför inte se till att den är lika unik som du är, och dessutom säker från regn, rusk, repor och stötar. Om du är en vildmarks entusiast, eller bara någon som gillar långa promenader i naturen, kanske du är ute efter ett slittåligt och tufft Polar A360 metall eller silikon skal - för att skydda din smartwatch från regn, fukt och smällar. Om du är mer av storstads person, eller bara flänger runt i stan varje dag, kanske du letar efter en stilren men ändå stötsäker Polar A360 frame som säger någonting - eller bara matchar din outfit. Här hittar du allt för att hålla din Polar A360 personlig och säker. I vårt utbud hittar du Polar A360 skal, bumpers och frames i silikon, hårdplast och rostfritt stål. Du kan hitta alla skal i en mängd olika färger och mönster - allting från dekadenta champagne färgade bumpers med strass, till minimalistiska och anti-slitage silikon skal. Vi har någonting som passar helt rätt.

Skärmskydd, laddare och Polar A360 tillbehör.

Det bästa med en smartwatch är hur tillgänglig den är: alltid på din handled, redo att användas. Men med denna tillgänglighet kommer också utsatthet: utsatthet för regn och rusk, men också repor och stötar. Om det är någonting som vi hatar så är det repade och fläckade skärmar - och vi vet att du gör det också. Här hittar du vårt stora sortiment av skärmskydd till Polar A360. Oavsett om du vill hålla din Polar A360 skyddad med härdat glas eller en plastfilm, så har vi något för att se till att din Polar A360 förblir lika fräsch och ny som dagen du köpte den. Vi har också ett brett utbud av Polar A360 laddare och sladdar. Så att du alltid kan se till att din smartwatch är laddad för dina dagliga aktiviteter. Kort sagt: när det kommer till Polar A360 tillbehör så har vi allt du letar efter.