Ring oss 040 66 88 062

Sveriges största utbud av mobiltillbehör.

Trustly VISA VISA Electron MasterCard MasterCard Maestro American Express Klarna Lux-Case.se - Trygg E-Handel

Sony Ericsson

Sony Ericsson

Här hittar du Sveriges största utbud av Sony Ericsson tillbehör som fodral, skal och reptåliga displayskydd av högsta kvalitet. Vårat sortiment innehåller allt du kan tänkas behöva för att maximera livslängden på din Sony Ericsson.

Bläddra igenom tillbehör för alla Sony Ericsson produkter


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Sony Ericsson

Den 1 Oktober 2001 bildades Sony Ericsson genom att Sony och Ericsson slog ihop sina divisioner för utveckling, tillverkning och marknadsföring av mobiltelefoner. Båda företagen ägde lika delar de fanns båda representerade på alla kontinenter. Ericsson Mobile Communications hade i slutet av 90-talet tappat stora marknadsdelar mot Nokia genom bland annat förseningen i lanseringen av Ericsson T28. Företaget drabbades därefter av komponentleveransproblem och telekomkrisen under tidiga 2000-talet.
Sony Ericssons första gemensamma produkter kom till marknaden i mars 2002, och en av dem var T68, som tidigare funnits som Ericsson modell men som då bytte till namnet Sony Ericsson T68i. Under övergångstiden fanns det både gamla Ericsson och Sony telefoner på marknaden medans de utvecklade nya telefoner under dess nya namn. Den första gemensamma produkten var Sony Ericsson T610 som var en storsäljare.
Mellan 2002-2007 ökade företaget dess andel av världsmarknaden från 3% till 8%. K-seriens (Cybershot) kameror och W-seriens (Walkman) musikspelare blev en stor kommersiell framgång. De hade börjat satsa på smartphone-produkter redan 2000 med Ericsson R380 och de utvecklade produkterna vidare i P-serien från P800 till P1 med en fokus på operativsystemet Symbian och gränssnittet UIQ. När Apple under sommaren 2007 introducerade iPhone tog företaget detta inte som något hot eftersom den hade låg teknisk kvalitet, speciellt i radiofunktionen.
Förlusterna från Ericsson vändes 2004 till vinster och 2007 tillverkade Sony Ericsson 103 miljoner telefoner och genererade en vinst på runt 1,6 miljarder euro – 15 miljarder svenska kronor – och var nu ett av de lönsammaste företagen i Wallenbergsfären. Apple gjorde år 2008 snabbt intrång på företagets marknad och Sony Ericsson förlorade en miljard.
Företaget har idag 8 450 anställda uppdelat på huvudkontoret i Tokyo, Japan, samt kontoren i framförallt Lund, Tokyo, Peking, Manchester och Research Triangle Park i North Carolina, USA. Kontoret i Lund har just nu cirka 2 000 anställda.

Så om du är en av de som är en stolt ägare av en av Sony Ericssons fina, läckra, smartphones så har du kommit rätt. Lux-Case.se har Nordens största utbud av skal, fodral och tillbehör till Sony Ericsson enheter. Om du söker ett snyggt skal för att ge din smartphone en ny look så har vi Sony Ericsson skal i många färger som gul, grön, blå, rosa, lila, röd, svart, vit och brun för att bara nämn några få, och vi har även Sony Ericsson skal i många snygga designs som passar alla smaker! Vi har Sony Ericsson skal i olika material, som till exempel silikon och TPU, som kan agera som stötdämpare, och aluminium och hårdplast, som kan agera som en stor stark sköld.
Söker du ett snyggt fodral till Sony Ericsson enheter så finns det här med! Vi har många olika att välja mellan, och du kan få ett Sony Ericsson fodral i en enkel färg som din favorit färg, tvåfärgade fodral för att göra det lite mer intressant, eller ett Sony Ericsson fodral i en snygg, neutral färg. Vi har Sony Ericsson fodral i äkta läder för att kunna ge dig en upplevelse med mycket lyx, plus att äkta läder tål mycket mer och kan därmed skydda din Sony Ericsson enhet mycket bättre.
Vi kan även erbjuda dig Sony Ericsson tillbehör av alla de sorter. Vi har Sony Ericsson tillbehör som till exempel stylus-pennor, vinter-touch vantar, fjärrkontrollstyrda helikoptrar, och mycket, mycket mer.