Sony SmartWatch 2

Sony SmartWatch 2
Nu har alla mobil företagen kastat sig in i att skapa den bästa Smart watch:en och även Sony är här. Sony Smartwatch 2 är en smartwatch med en 1.6-tum skärm som är dessutom vatten tålig ner till 1 meters djup. Du kommer inte behöva oroa dig för att den ska bli vatten skadad när du badar i en pool. Här på Lux-Case.se kan du hitta de tillbehör du behöver för att se till att din smartwatch är skyddad och har alla de kablar som den behöver. Här kan du hitta andra band för klockan som du kan byta ut om ditt original band börjar bli slitet. Kablar är något man måste ha till smartwatch för att den ska fungera rätt eller om du behöver koppla den till datorn. Allt detta och mycket mer kommer du hitta här på Lux-Case, Sveriges största utbud av mobilskal, fodral och tillbehör, som dessutom att levererar dina varor frakt fritt så att du som kund aldrig ska behöva tänka på det. Sedan också är du snabb nog och gör din beställning innan klockan 17:00, så packar vi och skickar din beställning hem till dig. Så tveka inte, handla idag så får du varorna efter 1-3 dagar!
Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
 1. Sony SmartWatch 2 0.3mm Skärmskydd
  Special Price 79,00 SEK Regular Price 99,00 SEK
 2. Sony SmartWatch 2 SW2 klockarmband TPE material - Svart
  Special Price 259,00 SEK Regular Price 319,00 SEK
 3. Sony SmartWatch 2 SW2 klockarmband TPE material - Vit
  Special Price 259,00 SEK Regular Price 319,00 SEK
 4. Sony SmartWatch 2 SW2 klockarmband TPE material - Rosenröd
  Special Price 259,00 SEK Regular Price 319,00 SEK
 5. Sony SmartWatch 2 SW2 klockarmband TPE material - Turkos
  Special Price 259,00 SEK Regular Price 319,00 SEK
 6. Sony SmartWatch 2 SW2 klockarmband TPE material - Blå
  Special Price 259,00 SEK Regular Price 319,00 SEK
Visa som Grid Listvy

6 artiklar

per page
Sätt fallande sortering
Sony SmartWatch 2

Sony lanserade 2013 sin nya Sony SmartWatch 2 i samband med att man visade upp Sony Xperia Z1. Sony SmartWatch 2 är utrustad med en 1.6” stor skärm och har en upplösning på 220 x 176 (176 ppi). Det är en transflektiv LCD skärm som Sony SmartWatch 2 som hjälper till att du ser innehållet i skärmen mycket bättre än andra LCD skärmar som finns i många smartphones och surfplattor. Sony SmartWatch 2 använder också sig av NFC och Bluetooth 3.0 för att para ihop sig med Smartphones med Android 4.0 och uppåt. Nu har Lux-Case.se som har Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor satsat på smartwatches också, och självklart finns det då skydd och tillbehör till Sony SmartWatch 2.

Sony SmartWatch 2 – Se till att skydda din skärm

Det som är viktigaste med är smartwatch likadant som en smartphone eller surfplatta är skärmen. Skärmen måste vara hel och fin för att vi ska kunna använda våra digitala enheter. Man kan undra lite vad för skydd man ska ha till sin smartwatch men det behövs inget mer än ett skärmskydd. Skärmskyddet till Sony SmartWatch 2 är gjort av härdat stötsäkert glas som tål stötar och slag så att den inte går sönder och så har den en fettavvisande beläggning för att hålla smuts och fingeravtryck borta från skärmen så att man ser innehållet på skärmen mycket bättre. Kolla in Sveriges största utbud av skal, fodral och tillbehör till smartphones, surfplattor och smartwatches idag! Du får dessutom alltid FRI FRAKT när du handlar så du kan också kolla in vad för skal och fodral som vi har till din smartphone också!

Sony SmartWatch 2 – Tillbehör till din smartwatch

De som äger en smartwatch kan tänka sig; behöver jag verkligen tillbehör till min smartwatch? JA! Det kanske inte finns mycket tillbehör till en smartwatch som det finns till smartphones eller surfplattor men det finns fortfarande tillbehör så att du ska bättre kunna använda din smartwatch samt att den får en längre livstid också. Bland de tillbehör du kan hitta här på Lux-Case.se är armbandsremmar. Nu kan du handla en ny armbandsrem om vare sig din nuvarande börjar slitas ut eller om du bara vill ha ett nytt i annan färg. Detta och mer finns nu att beställa! Här på Lux-Case erbjuder vi billiga tillbehör i bra kvalité och vi erbjuder också snabb leverans så att du ska få njuta av dina produkter så fort som möjligt!