Sony SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3

Sony Smartwatch 3

Vad är det viktiga med en Smartwatch? Är det att den ska vara snygg eller ska den vara praktisk. En smartwatch är för att göra sin vardag mycket enklare, att kunna använda sin telefon utan att behöva ta upp den. Alla smartwatches är anslutna till en telefon för att man enkelt och smidigt ska kunna skicka ett meddelande, kolla tiden, kolla vädret, hålla koll på kalender om man har något bokat, lyssna på musik och mer. Med Sony Smartwatch 3 är det inget annorlunda. Nu kan du äntligen skaffa de tillbehör du behöver till din smartwatch för att hålla den skyddad och säker med ett skal så att den inte får några repor. Du kan även handla de kablar du saknar om du kanske har råkat ta sönder din egna och även massa annat. Kolla in vårt sortiment för Lux-Case har Sveriges största utbud av mobila skal och tillbehör som man behöver. Allt du handlar här är det GRATIS frakt på, så du kommer aldrig behöva oroa dig för det. Även gör du en beställning innan klockan 17:00 kommer vi packa och skicka din beställning samma dag för att du ska få hem ditt paket så fort som möjligt."

 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Sony SmartWatch 3

Innan Sony SmartWatch 3 lanserades så undrade många hur den skulle se ut och vilka specifikationer den skulle ha, och sedan kom svaret februari 2014. Sony SmartWatch 3 har en 1.2 GHz Quad-core processor med 512MB ram som håller smartklockan igång. Sony SmartWatch 3 har sedan en 1.6-tum TFT LCD skärm som har en pixel upplösning på 320 x 320 med 245 pixel per tum som gör att den är displayen är väldigt skarp. Dessutom är skärmen också reflekterande så att när du är utomhus ser du fortfarande skärmen klart och tydligt utan några problem. Dessutom så har Sony SmartWatch 3 en blixtsnabb laddning som går från 0 - 100 % på cirka 30 minuter för att sedan vara igång upp till 48 timmar, och detta är inte tiden under standby läge.

Sony SmartWatch 3 - Skydda din skärm

Nu kan du äntligen hitta här på Lux-Case.se skydd till Sony Smartwatch 3 så att din klocka är beskyddad mot slag och repor. Det som gör att detta skärmskydd är så speciellt för Sony Smartwatch 3 är att för det första så är den slag- och reptålig så att skärmen inte skadas. För det andra så har skärmskyddet en fettavvisande beläggning som håller fingeravtryck och annat smuts borta, så att du kan se vad som händer i skärmen utan några störande fläckar samt att Sony Smartwatch 3 har en reflekterande skärm som gör att du ska se bra när du är ute under dagen. Så se till nu att skaffa ett skydd för din Sony SmartWatch idag! Du får dessutom alltid fri frakt när du handlar, så tveka inte och beställ idag!

Sony SmartWatch 3 - Tillbehör för Smartwatches

Tillbehör till en smartwatch kan vara svårt att hitta, men inte längre! Nu kan du hitta de tillbehör du behöver till din Sony SmartWatch 3 på Lux-Case.se som har Sveriges största utbud av mobilskal, fodral och tillbehör för surfplattor och smartphones men även nu också för smartwatches. Nu kan du till exempel hitta extra armbandsremmar för din Sony Smartwatch 3 så att du kan styla om den som du vill ha den. Detta och mer finns nu att hitta! Du får som sagt alltid fri frakt när du handlar här och vi skickar dessutom din beställning samma dag så länge du beställer innan klockan 17:00!