Sony Xperia C

Sony Xperia C
Du har hittat sidan på Lux-Case.se som är dedikerad till skal och tillbehör till Sony Xperia C, grattis! Om du är en stolt ägare av förutnämnda telefon så har du en helt ny värld att utforska - Här på Lux-Case.se. Vi har alla tillbehör du behöver och även gott om tillbehör du inte behöver! Om det är ett mobilskal till Sony Xperia C du söker så finns det definitivt tillgängligt här! Välj mellan nyanserade skal som röda, blåa, gröna, gula, bruna, lila eller orangefärgade skal! Se även kategorier som billaddare till Sony Xperia C, hörlurar till Sony Xperia C eller utforska vårt utbud av andra praktiska, tokiga, roliga, snygga tillbehör. Sladdar, cykelhållare, sportarmband, vintervantar - Allt möjligt!
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia C

Den här lilla luringen är en billigare variant som fortfarande bjuder på en del godsaker. Den kan hantera två SIM-kort, har en fyrkärnig processor på 1.2 GHz, 1 GB RAM, 4 GB (plus plats för microSD-kort upp till 32 GB) för lagring och en TFT LCD-skärm som är 5" stor på diagonalen, upplöst i 540 x 960 pixlar (~220 pixlar per tum i pixeltäthet). Operativsystemet är Android 4.2 och batteriet ska klara standby upp till 588 timmar under 3G-anslutning.

 

Om du är i ägo av en dessa smartphones så kan du, här på Lux-Case.se, utrusta den till tänderna med allt den behöver. Du kan skåda vår selektion av biltillbehör, så som billaddare till Sony Xperia C. De finns i ett flertal färger, så du kan till exempel ha en grön billaddare om din bil är grön! Vi har en fin kollektion av hörlurar till Sony Xperia C, om du vill njuta av din musik med stil! Även de finns i ett flertal färger om du är sugen på att bära röda kläder med ett par röda hörlurar, eller nåt.

 

Våra fodral är väldigt populära och det är förståeligt. De är väldigt tjusiga och faschionabla, samtidigt som vissa av dem även har praktiska funktioner. De kan ha en lucka som stängs över den känsliga skärmen. De kan ha en magnetisk flärp som håller luckan stängd. De kan ha en inbyggd stativfunktion i fodralet. De kan ha fickor för ditt bibliotekskort (eller mer sannolikt kreditkort)!

 

Mest kända är vi dock för våra mobilskal till Sony Xperia C och alla andra modeller. Vi har Nordens största utbud, helt enkelt för att alla ska kunna hitta något de älskar. Vare sig du vill ha ett skal som är blått, grått, rött, gult, grönt, brunt, vitt, svart, lila, rosa eller cyanfärgat så bör vi kunna hjälpa dig omedelbums! Utöver färgalternativ har vi även olika material att utforska. Vill du ha ett skal som är mjukt och stötdämpande passar nog ett TPU-gelskal eller silikonskal bäst. Vill du ha ett hårt och bepansrande skal ska du sikta på metall, trä eller hårdplast.

 

Har du ett gult mobilskal kan du köpa en gul billaddare, en gul USB-kabel och ett par gula hörlurar för att verkligen ha en komplett (och gul) look. Det måste såklart inte vara just gult, du kanske föredrar purpur? Alla våra tillbehör har gratis frakt, så passa på att handla redan idag!