Sony Xperia E

Sony Xperia E

Här kommer en mysig budgetmobil från Sony och vi har massvis av tillbehör, skal och fodral till Sony Xperia E! Du kan säkerställa den med fodralen och skalen, utöka användningsmöjligheterna med styluspennor, sportarmband, mini-högtalare, kablar och stativ. Du kan göra bilen och cykeln redo med biltillbehör och cykelhållare till Sony Xperia E, samt skydda skärmen med ett displayskydd. Det finns alltså många nyttiga accessoarer, men de används även flitigt för att omvandla mobilens utseende. Du kan, med rätt mobilskal, transformera din mobil till en modeaccessoar som heter duga! Dekorationerna är många och varierade. Utforska våra Sony Xperia E mobiltillbehör för att få ut det mesta av din smartphone. Om du egentligen sökte efter Sony Xperia E1 men råkade hamna här så är det bara att klicka här så för vi dig till rätt sida.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Sony Xperia E Skal

Den här telefonen släpptes I Mars 2013 och hör till det lägre segmentet av Xperia-telefoner. Den är dimensionerad till 113.5 x 61.8 x 11 millimeter och väger 115.7 gram. Det är, med andra ord, en smidig och liten telefon, vilket även reflekteras I prestandan. Våra mobilskal till Sony Xperia E är speciellt framställda för den här modellen och ger således ett fantastiskt skydd åt den. Med bakmotiv föreställande allt från apor och polkaprickar till krokilskinn och brittiska flaggor är det inte svårt att finna något unikt tilltalande för dig. Sony Xperia E silikonskal ger dig bästa stötfångande, medan de hårdare skalen har fler utseendealterantiv.

Sony Xperia E Fodral

För att hålla den enkärniga processorn på 1 GHz säker, tillsammans med grafikkretsen Adreno 200 och dess 512 megabyte i RAM-minne föreslår vi ett förföriskt fodral till Sony Xperia E. Med ett intagande yttre och funktionsrikt inre kan fodralen bistå med mer än bara telefonskydd. Visst är det skönt att slippa oroa sig över repande och nedsmutsning, men ännu härligare är det väl att omvandla sin telefon till en modeaccessoar? Med ett fängslande Sony Xperia E läderfodral av äkta skinn har du något riktigt förtjusande, som håller din mobil säker och kan vara utrustat med bärremmar, flipstativ, smartview, kreditkortsfickor och magnetstängning. Det är ett svårslaget erbjudande!

Sony Xperia E Mobiltillbehör

Utöver att erbjuda sin smartphone ett rejält skydd mot omvärldens diverse faror föreslår vi att du även funderar på att förse den med några av våra behändiga och lustiga tillbehör till Sony Xperia E. Kanske du precis har skaffat det blåa mobilskalet du alltid har drömt om och vill ha en matchande, blå USB-laddare, med en USB-kabel och en stylus i samma ton av blått? Det är fullt möjligt, tack vare Lux-Case.se! Våra Sony Xperia E tillbehör sträcker sig från nödvändiga till överflödiga, hitta din egen balans!

Sony Xperia E Displayskydd

Med en skärm som endast är 3.5” kan till och med en liten repa skapa stora problem. Trots att den är täckt av represistent glas så finns det ingenting som ger ett bättre repförsvar än våra skärmskydd till Sony Xperia E! De kan även ha extrafunktioner, så som att minska den bländande effekten som reflekterat ljus kan ha, eller som att minska betrakningsvinkeln, så du slipper ha folk kikandes över axeln när du spelar Candy Crush. Upplösningen på skärmen är 320 x 480 pixlar, så du har ~165 pixlar per tum i upplösning, se till att du fortfarande kan se varenda pixel med hjälp av ett Sony Xperia E displayskydd.