Sony Xperia E1

Sony Xperia E1

Här hittar du stora mängder av Sony Xperia E1 skal, fodral och tillbehör för att öka din smartphones möjligheter, ge den en helt ny stil och försvara den mot allt som kan skada den! Använd mobilskal till Sony Xperia E1 när du söker färska designer och trygghet åt telefonen, ett Sony Xperia E1 läderfodral med plånbok när du vill ha maximal elegans och praktisk funktion från ditt mobilskydd. Vidare kan du utrusta bilen med Sony Xperia E1 biltillbehör, så som bilhållare och billaddare, du kan fixa ett stativ till ditt skrivbord och ett par hörlurar för privat njutning av din musik, dina filmer och dina spel. Som alltid får du gratis frakt på alla skal, fodral och tillbehör till Sony Xperia E1! Om du råkat komma fel, och egentligen sökte Sony Xperia E, klicka här så för vi dig till rätt sida.


 

posten

Fri frakt

✔ Dagliga leveranser med Posten

✔ Alla produkter i lager

✔ Enkla returer

tryggehandel

Trygg e-handel

✔ Certifierad av Trygg e-handel

✔ Finansiell stabilitet

✔ För våra kunders säkerhet

 

support

Bra kundsupport

✔ Telefon eller e-post alla vardagar

✔ För våra kunders skull

Sony Xperia E1 Skal

Med E1:an gör Sony en satsning i budgetsegmentet, men eftersom utvecklingen går så snabbt framåt har denna faktiskt ganska bra prestanda. Här på Lux-Case.se kan du köpa Sony Xperia E1 skal av grön silikon, lila TPU, svart plast och mobilskal av andra tillverkningsmaterial. Det är uppföljaren till Sony Xperia E och designen påminner väldigt mycket om den, om du vill ha en annorlunda look så har vi röda Sony Xperia E1 skal som radikalt kan förändra utseendet! Våra mobilskal kan omge mobilens tvåkärniga processor, vars 1.2 GHz säkerligen skulle uppskatta att skyddas av Sony Xperia E1 skal. Detsamma gäller GPU:n Adreno 302, som fullkomligt suktar efter ett gult Sony Xperia E1 silikonskal för att absorbera eventuella stötar, ett blått Sony Xperia E1 TPU-skal med vita prickar eller ett hårt Sony Xperia E1 skal av polykarbonat, med orange nyans.

Sony Xperia E1 Fodral

Du vet säkert redan att den här telefonen har 512 MB i RAM och en fyratums skärm, men visste du att ett Sony Xperia E1 fodral kan öka livslängden på dessa komponenter rejält? Ett fodral till Sony Xperia E1 har en lucka som håller skärmen skyddad när du inte använder mobiltelefonen, men de kan ha många fler funktioner tillgängliga! Ett Sony Xperia E1 läderfodral kan vara tillverkat för hand i äkta skinn, sådana fodral av läder ger en härlig fingerkänsla, men även finurliga funktioner. Det kan exempelvis vara ett Sony Xperia E1 fodral med plånbokav läder, där du kan förvara dina kreditkort och sedlar. Det kan vara ett fodral med flip, med stativ eller med smartview. Det kan vara brunt, vitt eller brokigt. Klipskt, trist eller tokigt. Din individuella smak kan tillfredsställas av rätt Sony Xperia E1 fodral med ormskinn eller textur som krokodilskinn? Föredrar du gryniga fodral eller helt släta läderfodral? Det är din ensak och vårt syfte är att tillfredsställa!

Sony Xperia E1 Tillbehör

När du känner att du har hört nog om skal och fodral kanske du är mer sugen på andra tillbehör till Sony Xperia E1? Du har hamnat hos kungen av alla mobiltillbehör, med de lyxigaste, mest praktiska och klyftiga Sony Xperia E1 tillbehör som finns! Du kan matcha dina skal och fodral med andra tillbehör, så som stylus-pennor, hörlurar och stativ. Kanske vill du förvandla din gamla Toyota till en smartcar med hjälp av våra Sony Xperia E1 biltillbehör? Där har vi både bilhållare och billaddare. Du bör dock aldrig glömma att vi erbjuder dig gratis frakt när du köper tillbehör, fodral och mobilskal till Sony Xperia E1!